وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

سمیرا سبزیان چرا قصاص شد؟

سمیرا سبزیان چرا قصاص شد؟ سمیرا سبزیان، زنی که در جنایتی هولناک با همدستی خواهر نوجوانش و مردی غریبه شوهرش را به قتل رسانده بود، ۹ سل پس از این جنایت قصاص شد. اما او چطور دست به این جنایت زد؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز ۱۵ دی ماه سال ۹۳ جسد مرد جوانی در یکی از خیابان‌های سرآسیاب ملارد کشف شد. شواهد نشان می‌داد این مرد در محل دیگری فوت و جسدش به آنجا منتقل شده است. در جریان تحقیقات معلوم شد که مقتول با همسرش به نام سمیرا اختلاف داشته و ممکن است همین اختلافات منجر به قتل او شده باشد.

وقتی همسر۱۹ ساله وی تحت بازجویی قرار گرفت ابتدا دست داشتن در قتل شوهرش را انکار کرد، اما در ادامه اعتراف کرد که با همدستی خواهر ۱۴ ساله اش و پسری جوان به شوهرش آبمیوه مسموم خورانده و او را به قتل رسانده اند. به این ترتیب خواهر وی و پسر غریبه بازداشت شدند و به همدستی در این جنایت اعتراف کردند.

در این شرایط بود که ۳ متهم در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شدند. در این جلسه متهمان قتل را به گردن یکدیگر می‌انداختند. زن جوان گفت خواهر ۱۴ ساله اش از شوهر او دل خوشی نداشته و نقشه قتل کشیده است. آنطور که او گفت آن‌ها با خوراندن آبمیوه مسموم او را به قتل رسانده و جسد را در خیابان رها کرده اند.

با وجود این اظهارات دختر ۱۴ ساله روایت دیگری را بازگو کرد و گفت که خواهرش با جوان غریبه در ارتباط بوده و برای برداشت شوهرش از سر راه او را به قتل رسانده است. این متهم همچنین گفت که خواهرش او را مجبور کرده که آبمیوه مسموم را به شوهرش تعارف کند. در جلسه محاکمه پسر جوان نیز در دفاع از خودش حرف‌های این ۲ خواهر را منکر شد و گفت من هیچ رابطه‌ای با آن‌ها نداشتم. قضات دادگاه بعد از بررسی محتویات پرونده زن جوان را به اتهام قتل شوهرش به قصاص محکوم کردند و خواهرش و جوان غریبه نیز به حبس محکوم شدند.

با گذشت ۹ سال از وقوع این جنایت در شرایطی که حکم قصاص در دیوان عالی کشور تایید شده و اولیای دم نیز حاضر به بخشش قاتل نبودند صبح دیروز او در زندان قصاص شد.

در همین حال حسن آقاخانی، وکیل مدافع عامل این جنایت درباره روند رسیدگی به پرونده به همشهری می‌گوید: من به عنوان وکیل پرونده حدود ۵ مرتبه درخواست اعاده دادرسی دادم. قضات دیوان عالی کشور این پرونده را ۲ مرتبه برای رسیدگی به شعبه هم عرض ارجاع دادند، اما باز هم حکم قصاص صادر شد. او ادامه می‌گوید: مسئولان قضایی چند مرتبه تلاش کردند تا جلسه صلح و سازش برگزار شود، اما اولیای دم قبول نمی‌کردند و فقط قصاص می‌خواستند که سرانجام صبح چهارشنبه حکم در زندان زنان شهر ری اجرا شد. / همشهری

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار