پیش بینی قیمت دلار ۳۰ آذر ۱۴۰۲-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

پیش بینی قیمت دلار ۳۰ آذر ۱۴۰۲

قیمت دلار بعد از گذشت ۷۵ روز پرسه زدن در کریدور ۵۰ هزار تومانی، امروز به کانال ۴۹ هزار تومانی سقوط کرد. محدوده‌ای که به اعتقاد معامله‌گران به واسطه سیاست‌های انقباضی دولت شکل گرفته و ماندگاری بالایی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  قیمت دلار ۱۵ مهر امسال با شروع درگیری میان حماس و إسرائیل وارد کریدور ۵۰ هزار تومانی شد. منطقه‌ ۴۹ هزار تومانی که محدوده‌ حیثیتی سیاست‌گذار بود در حالی شکسته شد که کارشناسان اقتصادی بارها بر فنر فشرده این اسکناس تاکید کرده بود.

شب گذشته در بازار پشت خطی، قیمت دلار کریدور ۵۰ هزار تومانی را از دست داد و در بازار امروز قیمت با گپ منفی باز شد. در روز جاری دلار کاهش ۲۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان معامله شد.

بررسی بازار ارز حاکی از کم‌رمقی و افت معاملات دلار دارد. برخی فعالان این بازار معتقدند سرمایه‌های خرد در شرایط اقتصادی نامساعدی که مردم دارند از این بازار رخت بربسته است.

 
کارشناسان اقتصادی با استناد به روند کاهشی و افزایشی قیمت دلار در دو سری گذشته می‌گویند،‌ الگوی فعلی روند بازار ارز، مشابه سال‌های اخیر است. این‌گونه که دلار کاهشی می‌شود و با ارزش ذاتی خود فاصله ۲۰ درصدی می‌گیرد؛ اما حرکت بعدی با رشد شارپی و سقف‌زنی شروع می‌شود. آنها معتقدند این پیش‌بینی با استناد به توجیه بنیادی نیست و به صورت نموداری این روند در حال رخ دادن است.


در هفته‌های اخیر علی‌رغم مسائل بنیادی، ارزش ذاتی و تاکید تحلیلگران بازار ارز درباره اینکه در بازه زمانی مهمی برای تقاضای ارز هستیم، اما برگشت قیمت دلار به کریدور ۴۰ هزار تومانی قابل پیش‌بینی بود. با توجه به اینکه نرخ دلار در سامانه نیما طی یک ماه اخیر افزایشی شده، کارشناسان اقتصادی این افزایش را متاثر از رشد تقاضا می‌دانند.

با توجه به روند کاهشی دلار در روزهای اخیر کارشناسان اقتصادی برای هفته آینده احتمال برگشت قیمت این اسکناس به کف کانال ۴۷ و ۴۸ هزار تومانی را نیز می‌دهند. در صورت بروز این اتفاق، فاصله قیمت دلار با ارزش ذاتی، بالای ۲۰ درصد خواهد شد. آنها دوام دلار در این منطقه را یکی دو روزه می‌دانند و معتقدند تقاضا افزایش پیدا می‌کند. 

به اعتقاد معامله‌گران، هجوم تقاضا بار دیگر دلار را صعودی خواهد کرد و خریداران از منطقه‌های پایین به‌عنوان یک فرصت برای خرید استفاده خواهند کرد.

 با تکیه بر تحلیل کارشناسان اقتصادی برای بازار ارز به نظر می‌رسد محدوده مذکور برای دلار موقتی است و اگر الگوی فعلی دلار همانند گذشته عمل کند باید پس از یک استراحت موقت، منتظر شکستن سقف قبلی و حرکت به سمت ارزش ذاتی این اسکناس در هفته‌های بعد بود.

گفتنی است امروز قیمت دلار در بازارهای همسایه روند کاهشی داشت. قیمت دلار هرات امروز ۴۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان معامله شد. دلار سلیمانیه نیز امروز با کاهش ۱۸۰ تومانی به کریدور ۴۰ هزار تومانی برگشت و با قیمت ۴۹ هزار و ۸۲۰ تومان معامله شد. درهم امارات با کاهش ۶۰ تومانی روی قیمت ۱۳ هزار و ۶۸۰ تومانی ایستاد./تجارت نیوز

ارسال نظر