سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

رژیم صهیونیستی سالمندان را اعدام می‌کند

رژیم صهیونیستی سالمندان را اعدام می‌کند شورای حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد رژیم صهیونیستی در چارچوب جنایاتش علیه مردم غزه ده‌ها فرد سالمند را «اعدام کرده است.»
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، شورای حقوق بشر اروپا – مدیترانه آماری را در خصوص به شهادت رسیدن صدها فرد سالمند توسط رژیم صهیونیستی ارائه و تصریح کرد که این رژیم جنایتکار در جریان عملیات خود علیه غزه ده‌ها فرد سالمند را با شلیک مستقیم گلوله اعدام کرده است.

 

شورای حقوق بشر اروپا-مدیترانه که مقر آن در شهر ژنو مستقر است در بیانیه‌ای اعلام کرد، ارتش رژیم صهیونیستی تا کنون در جریان عملیات جنایتکارانه اخیرش از هفتم اکتبر تا کنون علیه نوار غزه 1049 زن و مرد سالمند، معادل یک درصد از جمعیت 107000 نفری سالمندانی که در این باریکه زندگی می‌کنند را به شهادت رسانده و این تعداد همچنین معادل 3.9 درصد از مجموعه فلسطینی‌های به شهادت رسیده تا کنون است.

 

این سازمان حقوق بشری تصریح ساخت: «اکثریت این سالمندان در زیر آوار خانه‌های خود یا پناهگاه‌هایی که بعد از تخریب خانه‌هایشان در بمباران جنگنده‌های اسرائیلی به آنها پناه بردند یا هنگام جستجوی اقلام ضروری اساسی در خیابان‌ها و فروشگاه‌ها جان باخته‌اند.»

 

شورای حقوق بشر اروپا مدیترانه اعلام کرد: «مساله هشدار دهنده این است که ده‌ها تن از این سالمندان هدف قتلها و اعدام‌های میدانی عمدی قرار گرفتند.»

 

این سازمان ناظر حقوق بشری خاطر نشان کرد: «سالمندان هزینه‌ای بالا را به خاطر حملات نامتناسب به اجرا در آمده توسط نیروهای اسرائیلی داده و صدها نفر از آنها در نسل‌کشی اسرائیل جان باخته و هزاران تن دیگر از آنها نیز مجروح شده‌اند.»

 

بر اساس بیانیه‌ این شورا، سالمندان متعددی اعم از مردان و زنان بالای 70 و 80 سال نیز بازداشت توسط رژیم صهیونیستی را تجربه کرده‌اند.

 

این سازمان خاطر نشان کرد: «برخی از زندانی‌های آزاد شده شهادت داده‌اند که صرف نظر از وضعیت سخت سلامتی و یا سن بالای آنها، هدف شکنجه و سواستفاده قرار گرفته‌اند و جلوی دسترسی آنها به درمان های پزشکی را گرفته‌اند.»

 

بمباران خانه‌های فلسطینیان در غزه همچنان ادامه دارد و در همین راستا جنگنده‌های رژیم صهیونیستی خانه یک خانواده فلسطینی در جبالیا البلد واقع در شمال نوار غزه را بمباران کردند و پیکر ۱۲ شهید که همگی زن و کودک بودند، از زیر آوار بیرون آورده شدند.

 

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت غزه، شمار قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تا امروز، به بیش از ۲۰ هزارشهید و بیش از ۵۳ هزار مجروح رسیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha