ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

نتیجه نظرسنجی از شهروندان سعودی؛ جنگ در غزه پیروزی برای اعراب و مسلمانان است

نتیجه نظرسنجی از شهروندان سعودی؛ جنگ در غزه پیروزی برای اعراب و مسلمانان است نتایج نظرسنجی جدید اندیشکده معتبر آمریکایی نشان می‌دهد که 96 درصد شهروندان عربستان معتقدند جهان عرب باید تمام تماس‌های دیپلماتیک، سیاسی و اقتصادی را با اسرائیل قطع کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر. نتایج یک نظرسنجی جدید که از سوی اندیشکده معتبر آمریکایی انجام شده، نشان می‌دهد ۹۶ درصد شهروندان عربستان بر این باورند که کشورهای عربی باید فورا تمام تماس‌های دیپلماتیک، سیاسی، اقتصادی و هر گونه تماس دیگر با اسرائیل را در اعتراض به اقدام نظامی این رژیم در غزه قطع کنند.

 

وبگاه «میدل ایست مانیتور» روز شنبه نوشت، بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط اندیشکده «واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» ۴۰ درصد از شرکت کنندگان سعودی نگرش مثبتی نسبت به حماس داشتند. این رقم قبل از جنگ حماس با اسرائیل ۱۰ درصد بود. این نظرسنجی خلال ماه‌های نوامبر و سپتامبر با مشارکت ۱۰۰۰ شهروند سعودی انجام شد.

 

بر اساس این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا درسخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل مدعی شد که توافق عادی‌سازی روابط این رژیم با عربستان سعودی نزدیک است و دیگر کشورها نیز به آن خواهند پیوست.

 

در این نظرسنجی مشخص شد که تنها ۱۶ درصدسعودی‌ها معتقد بودند که حماس باید از خواسته خود در زمینه نابودی اسرائیل دست بردارد.

 

شمار جان‌باختگان در جریان حملات گسترده رژیم صهیونیستی، بیش از ۲۰هزار نفر عنوان شده و داده‌های ماهواره‌ای نیز از تخریب بیش از یک سوم سازه‌هایی همچون مساجد، فروشگاه‌ها، خانه‌ها و مدارس در سراسر این منطقه خبر داده‌اند.

 

ویرانی‌های ناشی از جنگ در غزه حتی از بمباران آلمان طی جنگ جهانی دوم هم پیشی گرفته و نزدیک به ۳۳ درصد از ساختمان‌‌های مورد استفاده غیرنظامیان در این جنگ ویران شده‌اند. وضعیت ایجاد شده در غزه، یکی از شدیدترین عملیات کشتار غیرنظامیان در تاریخ غزه به ثبت رسانده است.

 

طبق آمارها، ظرف گذشت کمتر از ۲ ماه، تخریب ناشی از تهاجم رژیم صهیونیستی بیشتر از تخریب به بارآمده در حلب سوریه بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ و حتی بمباران آلمان از سوی متفقین در جریان جنگ جهانی دوم بوده است. شمار غیرنظامیان جان باخته در این جنگ حتی از شمار غیرنظامیانی که از سوی آمریکا طی ۳ سال در جنگ با داعش کشته شدند نیز بیشتر است.

 

از دیگر نتایج این نظرسنجی این بود که ۸۷ درصد شرکت کنندگان موافق ضعف رژیم اسرائیل بودند. به گفته آنها، رویدادهای اخیر نشان می‌دهد که اسرائیل آنقدر ضعیف شده است که می‌توان آن را شکست داد.

 

این نظرسنجی همچنان نشان داد که نگرش مردمی سعودی نسبت به نتیجه جنگ روشن است به طوریکه اکثریت قریب به اتفاق (۹۱ درصد) موافق هستند که علی‌رغم ویرانی‌ها و تلفات جانی، جنگ در غزه پیروزی برای فلسطینی‌ها، اعراب و مسلمانان است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار