علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

تخلف آشکار سازمان هواپیمایی در گرانی بلیت هواپیما

تخلف آشکار سازمان هواپیمایی در گرانی بلیت هواپیما در حالی تیرماه امسال انجمن شرکت‌های هواپیمایی با چراغ سبز سازمان هواپیمایی بی سر و صدا تا ۸۰۰ هزار تومان قیمت بلیت هواپیما را افزایش داد که مدیرکل نظارت بر خدمات سازمان حمایت این کار را تخلف اعلام و تاکید کرده ملاک نرخ بلیت، قیمت‌های آذر ۹۷ است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۱۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  ماه گذشته تسنیم در گزارشی خبر از گرانی تا 800 هزار تومانی و بی سروصدای بلیت هواپیما داد. بر این اساس با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری جدول جدید دامنه قیمت پروازهای داخلی در سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی بارگزاری شد.

 

این اتفاق در حالی روی داد که نرخ دلار به‌عنوان مهم‌ترین مولفه تاثیرگذار در نرخ بلیت هواپیما از آذرماه سال گذشته (رونمایی از اولین جدول دامنه قیمت پروازهای داخلی) به این سو روند نزولی و تقریبا ثابتی را طی کرده است.

 

در این گزارش که متن آن از طریق لینک فوق قابل دسترسی است اشاره شد که مشخص نیست سازمان هواپیمایی کشوری با استناد به چه مواردی مجوز این گرانی را صادر کرده است.

 

به گزارش تسنیم، حال پس از گذشت حدود 2 ماه از این اقدام انجمن شرکت‌های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی کشوری مدیرکل نظارت بر خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکندگان تاکید کرده که فروش بلیط هواپیما بالاتر از نرخ‌های آذر ماه 97 تخلف است و ایرلاین‌ها باید نرخ آذر سال گذشته را ملاک عمل قرار دهند.

 

سیدجواد احمدی یادآور شد: تیرماه سال جاری نرخ بلیط هواپیما در پروازهای داخلی توسط شرکت های هواپیمایی با هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بدون هماهنگی با کارگروه تنظیم بازار افزایش یافته و نرخ های جدید به اجراگذاشته شده است.


وی ادامه داد: از آنجا که طی نشدن فرآیند مندرج در مصوبه 29 /5/ 97 شورایعالی هماهنگی اقتصادی کشور تخلف بوده و علی‌رغم مکاتبات این سازمان برای اصلاح روند فوق، اقدامی از طرف سازمان هواپیمایی کشوری و شرکتهای هواپیمایی در این زمینه صورت نگرفت، مقرر شد تا تعیین تکلیف نهایی، نرخ بلیط هواپیما بر مبنای آذر ماه سال گذشته محاسبه و فروخته شود و فروش بلیط با نرخ بالاتر تخلف محسوب شود. این موضوع مورد تایید وزیر راه وشهرسازی نیز قرار گرفته و توسط وی در رسانه ها تاکید و تایید شده است.

 

مدیرکل نظارت بر خدمات سازمان حمایت گفت: بر این اساس طی بازرسی به عمل آمده از 4 شرکت هواپیمایی در هفته های اخیر به علت اضافه دریافتی، ضمن تشکیل پرونده مراتب به تعزیرات حکومتی ارجاع شده و وضعیت سایر شرکت‌ها نیز در دست بررسی است.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار