پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

عدم تاثیر سیاست های آمریکا بر روابط ایران و هند

وزیر مشاور در امور خارجه هند تأکید کرد که ایران و هند همواره می‌توانند راههایی را برای تداوم تجارت بین دو کشور بیایند. وی تأکید دارد که سیاست دهلی‌نو در قبال تهران همواره مستقل از آمریکا بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۸ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 08
کد خبر: ۲۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ؛ «ویجای کومار سینگ» وزیر مشاور در امور خارجه هند، در گفتگو با خبرنگار اعزامی ما به دهلی‌نو در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه آیا روابط ایران و هند متأثر از فشارهای آمریکا خواهد بود یا نه، گفت: ایران و هند باید با هم کار کنند تا راهها و ابزارها را برای همکاری پیدا کرده و نفع ببرند.

وزیر مشاور در امور خارجه هند در پاسخ به این سؤال که آیا هند به تلاش برای دریافت معافیت تحریمی از آمریکا در قبال ایران ادامه خواهد داد یا نه، گفت: آنچه آمریکا انجام می‌دهد، آن چیزی است که آنها می‌خواهند. من فکر می‌کنم که ایران و هند همواره می‌توانند راههایی را بیابند.

این عضو کابینه هند در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا هند سیاست‌های مستقلی از آمریکا در برابر ایران اتخاذ خواهد کرد یا نه، گفت: ما همیشه سیاستهای مستقلی داشته‌ایم.

ویجای کومار سینگ، وزیر مشاور در امور خارجی هند ساعتی پیش در نشستی با حضور محمد جواد ظریف، تأکید کرد: ایران برای هند، فقط یک شریک تجاری نیست، بلکه همسایه‌ای هست که ما با آن همکاری های امنیتی داریم. فضای زیادی برای همکاری اقتصادی دو کشور وجود دارد.

وزیر مشاور در امور خارجه هند در سخنان خود در نشست اقتصادی مشترک ایران و هند گفت: روابط دو کشور جدید نیست و برای مدت زمانی طولانی برقرار بوده است. جوامع تجاری ما برای مدت زمان زیادی همدیگر را می‌شناسند. اقدامات زیادی وجود دارد که بین دو کشور انجام شوند. ما شرکایی را در حوزه‌های مختلف داریم. خیلی از موارد در مسیر درست که مورد دغدغه دو کشور هستند، قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار