قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

اعلام صریح رای نمایندگان حق عمومی ملت است‌

اعلام صریح رای نمایندگان حق عمومی ملت است‌ رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: بحث اعلام شفاف و صریح رای نمایندگان مجلس و به اطلاع رساندن آن به مردم، حق عمومی ملت است‌.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۲۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا رضایی نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با اعلام حمایت از بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس، اظهار داشت: بنده از همان ابتدا با موضوع شفافیت آرا موافق بودم.


وی افزود: از همان زمانی که طرح دو فوریتی شفافیت آرا مطرح شد جزو امضاکنندگان بودم و اتفاقا به این طرح رای دادم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: به هر حال موضوع شفافیت آرا مطالبه یک فرد نبوده و عموم مردم حق دارند که بدانند نمایندگانشان در خانه ملت چه رایی می‌دهند.


رضایی بر همین اساس اضافه کرد: این حق مردم است که از جزئیات رای وکیل خودشان در خانه ملت مطلع شوند. ما چیز پنهانی در مجلس نداریم و اگر هم تصمیمی اتخاذ شده و کاری صورت می‌گیرد برای مردم است


این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: به تازگی مجدد لیستی در سایت ها و رسانه ها منتشر شده است که مربوط به شهریورماه سال گذشته است و صحیح نیست، چرا که تعداد نمایندگانی که موافق شفافیت آرا هستند بیش از لیست منتشر شده است.


وی در همین رابطه خاطرنشان کرد بعد از تشکیل کمپین نمایندگان موافق شفافیت آرا و انتشار آن نمایندگان دیگری هم به این کمپین پیوستند که متاسفانه لیست قبلی و به صورت ناقص در حال انتشار است.


وی همچنین یادآور شد: همان طور که ما در موضوع FATF و موارد مشابه رای‌مان را به صورت شفاف به مردم اعلام کردیم زین پس نیز هر موضوع و رای‌گیری و انتخاباتی در مجلس اتفاق بیفتد و آن را به مردم شفاف و صریح اعلام می‌کنیم چرا که این موضوع باعث جلب اعتماد مردم خواهد شد.


وی در خاتمه اعلام کرد: عده ای طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس را سیاسی خوانده اند اما در واقع باید گفت موضوع شفافیت اصلاً ربطی به مسائل سیاسی ندارد و به نفع منافع ملی کشور و در راستای شفاف کردن جزئیات موارد خانه ملت است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار