پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

اعلام صریح رای نمایندگان حق عمومی ملت است‌

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: بحث اعلام شفاف و صریح رای نمایندگان مجلس و به اطلاع رساندن آن به مردم، حق عمومی ملت است‌.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۲۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا رضایی نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با اعلام حمایت از بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس، اظهار داشت: بنده از همان ابتدا با موضوع شفافیت آرا موافق بودم.


وی افزود: از همان زمانی که طرح دو فوریتی شفافیت آرا مطرح شد جزو امضاکنندگان بودم و اتفاقا به این طرح رای دادم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: به هر حال موضوع شفافیت آرا مطالبه یک فرد نبوده و عموم مردم حق دارند که بدانند نمایندگانشان در خانه ملت چه رایی می‌دهند.


رضایی بر همین اساس اضافه کرد: این حق مردم است که از جزئیات رای وکیل خودشان در خانه ملت مطلع شوند. ما چیز پنهانی در مجلس نداریم و اگر هم تصمیمی اتخاذ شده و کاری صورت می‌گیرد برای مردم است


این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: به تازگی مجدد لیستی در سایت ها و رسانه ها منتشر شده است که مربوط به شهریورماه سال گذشته است و صحیح نیست، چرا که تعداد نمایندگانی که موافق شفافیت آرا هستند بیش از لیست منتشر شده است.


وی در همین رابطه خاطرنشان کرد بعد از تشکیل کمپین نمایندگان موافق شفافیت آرا و انتشار آن نمایندگان دیگری هم به این کمپین پیوستند که متاسفانه لیست قبلی و به صورت ناقص در حال انتشار است.


وی همچنین یادآور شد: همان طور که ما در موضوع FATF و موارد مشابه رای‌مان را به صورت شفاف به مردم اعلام کردیم زین پس نیز هر موضوع و رای‌گیری و انتخاباتی در مجلس اتفاق بیفتد و آن را به مردم شفاف و صریح اعلام می‌کنیم چرا که این موضوع باعث جلب اعتماد مردم خواهد شد.


وی در خاتمه اعلام کرد: عده ای طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس را سیاسی خوانده اند اما در واقع باید گفت موضوع شفافیت اصلاً ربطی به مسائل سیاسی ندارد و به نفع منافع ملی کشور و در راستای شفاف کردن جزئیات موارد خانه ملت است.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده