گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

تیراندازی مقابل یک درمانگاه در خانی‌آباد

تیراندازی مقابل یک درمانگاه در خانی‌آباد کری‌خوانی و قرار دعوای دو گروه از اراذل و اوباش به درگیری مسلحانه در مقابل یک درمانگاه در خانی آباد منجر شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، ساعت ۲۰ شب گذشته دو گروه از اراذل در محله خانی آباد در پی کری خوانی با هم قرار دعوا گذاشته که به تیراندازی با سلاح کلاشینکف و مصدومیت چند نفر از طرفین دعوا منجر شد.

 

در ادامه یکی از افراد که در درگیری مصدوم شده بود برای درمان و بخیه به یک مرکز درمانی در خانی آباد منتقل شد اما اراذل گروه دیگر با موتور به مقابل درمانگاه آمده و بعد از توقف، اقدام به تیراندازی کردند که این امر موجب رعب و وحشت اهالی محل و کادر درمان شد.

 

پیگیری خبرنگار فارس حاکی از آن است که مأموران سازمان اطلاعات پلیس تهران در محل مستقر شده و در حال تلاش برای شناسایی و دستگیری عوامل تیراندازی هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار