به گزارش راهبرد معاصر؛ عطااللّه هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به آنکه طی ۲۰ سال اخیر به نانوایان یارانه داده می شود، اما تاثیری در کاهش ضایعات و دور ریز نان نداشته است.
او با بیان اینکه هوشمندسازی در کاهش ضایعات نان تاثیر نداشته است، افزود: تا زمانیکه خلا یارانه ای پر نشود و جامعه هدف مشخص نشود، این روال ادامه دارد.
هاشمی یکسان سازی نرخ آرد و نان را راهکار کاهش ضایعات نان اعلام کرد و گفت: با آزادسازی نرخ آرد و نان، آرد به نرخ آزاد در اختیار نانوا قرار میگیرد و از طرفی یارانه مستقیم به مصرف کننده داده می شود که این امر باعث می شود میزان آرد تخصیصی گندم مصرفی کاهش یابد.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توزیع مستقیم یارانه نان پیش بینی می شود که ضایعات و دور ریز نان ۱۵ درصد کاهش یابد.
او با بیان اینکه سالانه ۱۰ میلیون تن نان مورد نیاز واحدهای خبازی است، گفت: با کاهش ضایعات، مصرف آرد واحدهای خبازی به ۸.۵ میلیون تن کاهش مییابد./باشگاه خبرنگاران جوان