مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

قیمت جهانی طلا امروز ۵ دی ۱۴۰۲

قیمت جهانی طلا امروز ۵ دی ۱۴۰۲ قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۷ درصد افزایش به ۲۰۶۲ دلار و ۸۲ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصربه نقل از رویترز، خوش‌بینی نسبت به کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در ماه مارس سال آینده میلادی ارزش دلار و اوراق بهره خزانه‌داری این کشور را پایین آورده و از قیمت طلا در روز سه‌شنبه حمایت کرده است.

 

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.47 افزایش به 2062 دلار و 82 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.29 درصدی به 2075 دلار و 10 سنت رسیده است.

 

انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز جمعه و پایین‌تر از حد انتظار بودن شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در این کشور، احتمال آسان شدن سیاست‌های پولی بانک مرکزی آمریکا را بالا برده و قیمت طلا را افزایش داده است.

 

تحلیلگران عقیده دارند قیمت طلا احتمالاً تا 2080 دلار افزایش می‌یابد.

 

طلاعات اقتصادی آمریکا حاکی از آن بود که قیمت‌ها در این کشور برای اولین بار طی سه سال و نیم گذشته در ماه نوامبر کاهش یافته است. بدین ترتیب نرخ تورم در آمریکا به زیر 3 درصد می‌رسد. پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را افزایش می‌دهد.

 

شاخص دلار هم 0.1 درصد پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده است.

 

تنش‌ها در خاورمیانه ادامه دارد که تقاضا برای طلا را به عنوان یک پشتوانه ایمن افزایش می‌دهد.

 

قیمت نقره امروز با 0.33 درصد افزایش به 24 دلار و 65 سنت رسید و پلاتین با 0.18 درصد کاهش 974 دلار و 80 سنت معامله می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار