ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

حمله بامدادی آمریکا به مقر نیروهای عراقی

حمله بامدادی آمریکا به مقر نیروهای عراقی جنگنده‌های آمریکایی بامداد امروز سه‌شنبه با نقض حریم هوایی عراق به مقر نیروهای این کشور حمله کردند که طی آن 12 نیروی وزارت کشور و 6 نیروی سازمان الحشد الشعبی مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر. بامداد امروز (سه‌شنبه، ۲۶ دسامبر) جنگنده‌های آمریکایی با نقض حاکمیت عراق به چند مقر سازمان الحشد الشعبی واقع در مرکز استان «بابل» عراق حمله کردند و موجب شهادت یکی از نیروهای سازمان الحشد الشعبی و مجروحیت ۱۸ نیروی عراقی دیگر شدند.

 

به اعلام رسانه‌های عراقی، در جریان حمله بامداد امروز جنگنده‌های آمریکایی به منطقه الجزائر در شهر «الحله» در مرکز بابل، ۱۲ نیروی نظامی وابسته به وزارت کشور و ۶ نیروی الحشد الشعبی مجروح شدند. سازمان الحشد الشعبی عراق یک نهاد رسمی تحت نظارت دولت این کشور است.

 

این در حالی است که به نوشته رویترز، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) صبح امروز ادعا کرد که سه مقر کتائب حزب‌الله را در پاسخ به حملات علیه «کارمندان آمریکایی» در عراق و سوریه هدف قرار داده است.

 

وزیر دفاع آمریکا لوید آستین نیز شبکه اجتماعی ایکس از حمله به سه مقر متعلق به کتائب حزب‌الله و نیروهای وابسته به آن در عراق خبر داد و تاکید کرد که این اقدام دستور جو بایدن صورت گرفته است.

 

وی مدعی شد: «این حملات در واکنش به مجموعه‌ای از حملات صورت گرفته علیه نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه به وسیله شبه‌نظامیان تحت حمایت ایران از جمله حمله کتائب حزب‌الله وابسته به ایران و دیگر گروه‌های وابسته به پایگاه هوایی اربیل که به زخمی شدن ۳ آمریکایی منجر شد و حال یکی از آنها وخیم است، صورت گرفته است».

 

اوایل آذرماه، در پی حمله آمریکا به مقر نیروهای الحشد الشعبی در منطقه جرف‌النصر، نخست‌وزیر عراق محمد شیاع السودانیدر تماس تلفنی با وزیر خارجه آمریکا، این حمله را محکوم و «تعرض به حاکمیت عراق» توصیف کرد.

 

از ابتدای حملات اسرائیل در غزه، گروه‌های مقاومت عراق به همراه حزب‌الله لبنان و مقاومت یمن و سوریه، در اعلام همبستگی با مقاومت فلسطین، ده‌ها مقر نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق را هدف قرار دادند و اعلام کردند که تا زمانی که آمریکاییها مجبور شوند از سوریه و عراق خارج شوند و دست از حمایت از تداوم جنگ غزه بردارند، به این حملات ادامه می‌دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار