جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم

رحیم‌پور ازغدی: طوفان الاقصی بازی دشمن علیه مقاومت را بهم ریخت

رحیم‌پور ازغدی: طوفان الاقصی بازی دشمن علیه مقاومت را بهم ریخت عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: هرچه برای ناامیدکردن یا ترساندن ملتها از مقاومت، لازم است در بساط دشمن بود اما با یک طوفان، همه چیز بهم ریخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،، حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاهها گفت: یک قرن است دشمنان ما به خود ما تکیه داده‌ و منابع جهان اسلام را بواسطه چاکران‌شان در امارا‌‌ت، آل سعود، بحرین، اردن، مصر، قطر، ترکیه و ایران پهلوی چریده و ما را با زور و پول و نفت خودمان، زمین زده اند. اما اینک عراق، یمن، ایران آزاد، لبنان، سوریه و فلسطین، این سوی خندق در طرف درست تاریخ ایستاده اند. آنان منفور و اینان محبوب شده اند.

 

وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی تاکید کرد: هرچه برای ناامیدکردن یا ترساندن ملتها از مقاومت، لازم است در بساط دشمن بود اما با یک طوفان، همه چیز بهم ریخت. غیرممکن تا وقتی غیرممکن است که انجامش نداده باشیم. اکنون دارد انجام می شود. از این پس ، همه چیز ممکن است.

 

رحیم پور ازغدی اضافه کرد: جنایت صهیونیستها را البته جز به خون نمی شد شست ولی باید شست. مسیر تاریخ، حتما باید عوض شود.

 

وی اظهار داشت: احتمالا تکلیف آمریکا و متحدین غربی‌اش و گماشتگان شرقی اش، باید یکجا روشن شود. من نیستم، شما هستید، ده سال دیگر، جهان، جهانی به کلی دگر خواهد بود.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از آنسوی این تونل وحشت، نور به وضوح دیده می شود و این شهیدانند که بن بست تاریخ معاصر را خواهند شکست./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار