بیانیه دولت ونزوئلا درباره تجاوز نظامی آمریکا ایروانی: انفعال جامعه بین‌المللی موجب وقیح‌تر شدن آمریکا شده است صدای انفجارهای مهیب در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا اعتراف بی‌سابقه پمپئو: عوامل موساد در اغتشاشات ایران حضور دارند واکنش بقائی به اظهارات مداخله‌جویانه ترامپ ترامپ بعد از شکست نظامی علیه ایران به حمایت از اغتشاشات رو آورد توئیت ترامپ درباره اغتشاشات چه پیامی دارد؟ ابراز همدردی سفارت ایران با خانواده‌های قربانیان آتش‌سوزی در سوئیس مسکو: فشار حداکثری، راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران نیست نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران

واکنش گوترش به توسعه‌طلبی جدید نتانیاهو

دبیر کل سازمان ملل متحد از وعده جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص ضمیمه‌سازی بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی در صورت برگزیده شدن مجدد به نخست‌وزیری ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، وعده‌ای که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی در صورت انتخاب مجددش به نخست‌وزیری اسرائیل مطرح کرد، نگرانی‌های گسترده‌ای را برانگیخته است.

 

در شرایطی که بسیاری از کشورها و نهادهای بین‌المللی نگران آن هستند که این وعده نتانیاهو به تنش‌ها در منطقه دامن بزند، بامداد پنج‌شنبه، اسپوتنیک گزارش داد که «آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد نیز از این وعده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرده است.

 

بنابر اعلام سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد، «دبیر کل سازمان ملل در خصوص بیانیه نخست‌وزیر نتانیاهو درباره قصدش مبنی بر اینکه اگر مجددا انتخاب شود، به عنوان نخستین گام جهت اعمال حاکمیت اسرائیل بر شهرک‌ها و دیگر مناطق در کرانه باختری اشغالی، دره اردن و مناطقی در شمال بحر المیت را به اسرائیل ضمیمه می‌کند، نگران است.»

 

سه‌شنبه‌شب به وقت تهران، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رسما اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات پیش رو و تشکیل کابینه جدید، شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و بخش‌های مهمی از این منطقه را به اسرائیل ملحق می‌کند.

 

نتانیاهو همچنین گفت طرح معامله قرن آمریکا چند روز پس از انتخابات هفته آینده فلسطین اشغالی رونمایی می‌شود. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تلویحا گفت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای الحاق کرانه باختری به او چراغ سبز داده است.

 

اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی و بسیاری از کشورهای منطقه از این تصمیم نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس انتقاد کرده‌اند. گروه‌های فلسطینی نیز تاکید کرده‌اند که در برابر این تجاوز آشکار صهیونیست‌ها به حقوق ملت فلسطین خواهند ایستاد.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار