دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حزب‌الله: برای هر مرحله از نبرد با دشمن صهیونیستی برنامه‌های خاصی داریم

یکی از نمایندگان حزب‌الله با اشاره به اینکه هرگونه جنایت رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن غیرنظامیان، با پاسخ سریع و قاطع مقاومت مواجه خواهد شد تاکید کرد، ما برای هرمرحله از نبرد با دشمن برنامه داریم و در هر رویارویی از سلاح‌های خاص استفاده می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «حسن فضل‌الله» از نمایندگان ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در سخنانی درباره روند نبرد با دشمن صهیونیستی اعلام کرد که برای هر مرحله از این نبرد برنامه‌هایی آماده کرده‌ایم و در هر تقابل از سلاح‌های مخصوص استفاده می‌کنیم و این چیزی است که دشمن به خوبی در میدان متوجه آن شده است.

 

فضل‌الله در ادامه گفت، مقاومت اسلامی امروز معادلات جدیدی را در زمینه حمایت از ملت خود تثبیت کرده است. دشمن باید بداند که هدف قرار دادن غیرنظامیان، با پاسخ سریع و قاطع مقاومت مواجه خواهد شد و اگر صهیونیست‌ها تحت حمایت آمریکا از سلاح‌های هوایی زیادی برخوردارند، ما اراده و عزم و تصمیمی داریم که هر روز آن را به نمایش می‌گذاریم.

 

وی افزود، دشمن باید بداند که در هر تقابلی، با معادله میدانی مقاومت مواجه خواهد شد و این موضوعی است که هرروز ثابت می‌شود. امروز روستاهای مرزی لبنان بهای دفاع از کشور و حمایت از غزه را می‌پردازند و این یک وظیفه و تکلیف است که ما به آن عمل می‌کنیم. ما اطمینان داریم که این درست‌ترین راه برای حمایت از لبنان و مردممان است؛ زیرا اگر دشمن اهداف خود را در غزه محقق سازد، پیامدهای آن بر لبنان نیز تاثیر مستقیم خواهد داشت.

 

این نماینده حزب‌الله تصریح کرد، زمانی که مقاومت لبنان وارد این نبرد ضد دشمن صهیونیستی شد، علاوه بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین، توطئه رژیم اشغالگر علیه مردم لبنان را نیز خنثی کرد. دشمن با این توهم که ما در آمادگی کامل نیستیم می‌خواست ما را غافلگیر کند اما از همان روزهای اول که حزب‌الله عملیات‌های خود را آغاز کرد و به تجاوزات رژیم اشغالگر پاسخ داد، این رژیم متوجه شد که مقاومت در آمادگی کامل است و در میدان حضور دارد و بنابراین نمی‌تواند ما را غافلگیر کند./ تسنیم

ارسال نظر