عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

امیرعبداللهیان با پاشینیان دیدار کرد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌هایش با مقامات ارمنستان بعدازظهر امروز با نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأتی و به منظور گفت‌وگو با مقامات عالیرتبه ارمنستان در ایروان حضور دارد دقایقی قبل با نخست‌وزیر ارمنستان نیکول پاشینیان دیدار و گفت‌وگو کرد. به نظر می‌رسد تحولات اخیر در قفقاز جنوبی و مناسبات دوجانبه از جمله محورهای این گفت‌وگو خواهد بود.

 

اخیرا نیز آیت‌الله رئیسی و نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند. رئیس‌جمهور در این تماس تلفنی که ۲۹ آذر ماه سالجاری انجام شد، توسعه روابط همسایگی و تقویت روابط در راستای تأمین منافع متقابل و منافع کشورهای منطقه را سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران خواند. رئیسی، قفقاز را منطقه‌ای مهم و نیازمند به صلح و آرامش برشمرد و افزود: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در قبال قفقاز ثابت است و باید مراقب بود که منطقه قفقاز به میدان رقابت کشورهای فرامنطقه‌ای تبدیل نشده و مسائل آن توسط کشورهای منطقه و بدون دخالت بیگانگان حل و فصل شود.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پیش از این و پس از ورود به ایروان با وزیر خارجه ارمنستان آرارات میرزویان دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

 

این دومین سفر امیرعبداللهیان به ارمنستان پس از تصدی این سمت است. او اواخر مهر ماه سال گذشته (۱۴۰۱) به ایروان سفر و با مقامات ارشد این کشور از جمله پاشینیان دیدار و گفت‌‌وگو کرد. او در این سفر در ۲۹ مهر ماه و به همراه همتای خود سرکنسولگری ایران در قاپان را نیز افتتاح کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار