دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بازدید پاشینیان از روند تعیین مرز‌ها با جمهوری آذربایجان

نخست‌وزیر ارمنستان طی بازدید از یک روستا واقع در مرز‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان از وضعیت این مناطق در پی تکمیل روند تعیین مرز‌ها با آذربایجان مطلع شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان از روستای کرانتس در مرز آذربایجان-ارمنستان بازدید کرد.

خبرگزاری آرمن‌پرس گزارش داد: پاشینیان کار‌های انجام‌شده پس از تکمیل روند تعیین مرز‌ها با آذربایجان را بررسی کرد.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ که یک منطقه کوهستانی با اکثریت جمعیت ارمنی واقع میان این ۲ کشور بود اختلاف و درگیری داشتند. این درگیری که برای چند دهه ادامه یافت، در پاییز ۲۰۲۰ دوباره شعله‌ور شد و این بدترین تشدید تنش از دهه ۱۹۹۰ را رقم زد.

خصومت‌ها در نهایت با آتش‌بسی با میانجیگری روسیه و استقرار نیرو‌های حافظ صلح روسیه در این منطقه پایان یافت.

در سال ۲۰۲۲، ایروان و باکو با میانجیگری روسیه، ایالات متحده و اتحادیه اروپا، بحث در مورد یک پیمان صلح در آینده را آغاز کردند.

در ماه مه ۲۰۲۳، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان به مساحت ۸۶ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع است که شامل قره‌باغ هم می‌شود.

علی‌اف هم گفت که اگر ارمنستان موضع خود را تغییر ندهد، باکو و ایروان می‌توانند در آینده نزدیک یک معاهده صلح امضا کنند.

طبق توافق طرفین، برخی روستا‌های مرزی در روند تعیین مرز‌ها به جمهوری آذربایجان واگذار شده است که با اعتراض شهروندان ارمنستانی مواجه شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر