ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

بازدید پاشینیان از روند تعیین مرز‌ها با جمهوری آذربایجان

نخست‌وزیر ارمنستان طی بازدید از یک روستا واقع در مرز‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان از وضعیت این مناطق در پی تکمیل روند تعیین مرز‌ها با آذربایجان مطلع شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان از روستای کرانتس در مرز آذربایجان-ارمنستان بازدید کرد.

خبرگزاری آرمن‌پرس گزارش داد: پاشینیان کار‌های انجام‌شده پس از تکمیل روند تعیین مرز‌ها با آذربایجان را بررسی کرد.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ که یک منطقه کوهستانی با اکثریت جمعیت ارمنی واقع میان این ۲ کشور بود اختلاف و درگیری داشتند. این درگیری که برای چند دهه ادامه یافت، در پاییز ۲۰۲۰ دوباره شعله‌ور شد و این بدترین تشدید تنش از دهه ۱۹۹۰ را رقم زد.

خصومت‌ها در نهایت با آتش‌بسی با میانجیگری روسیه و استقرار نیرو‌های حافظ صلح روسیه در این منطقه پایان یافت.

در سال ۲۰۲۲، ایروان و باکو با میانجیگری روسیه، ایالات متحده و اتحادیه اروپا، بحث در مورد یک پیمان صلح در آینده را آغاز کردند.

در ماه مه ۲۰۲۳، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان به مساحت ۸۶ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع است که شامل قره‌باغ هم می‌شود.

علی‌اف هم گفت که اگر ارمنستان موضع خود را تغییر ندهد، باکو و ایروان می‌توانند در آینده نزدیک یک معاهده صلح امضا کنند.

طبق توافق طرفین، برخی روستا‌های مرزی در روند تعیین مرز‌ها به جمهوری آذربایجان واگذار شده است که با اعتراض شهروندان ارمنستانی مواجه شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار