عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

در دبیر شورای عالی امنیت ملی با نخست وزیر ارمنستان چه گذشت؟

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ایجاد صلح و ثبات تنها با کمک و همکاری کشور‌های منطقه امکان پذیر است، تاکید کرد: حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای و بیگانه بر پیچیده‌تر شدن معادلات سیاسی و امنیتی منطقه می‌افزاید و کمکی به حل مسائل نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۲۱ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 10
کد خبر: ۲۶۸۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اکبر احمدیان روز پنجشنبه در دیدار نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان همچنین با اشاره به عمق روابط تاریخی و تعاملات اجتماعی و مردمی دو کشور، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجربیات علمی و فناوری در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و نخست وزیر ارمنستان در این دیدار بر لزوم ارتقای سطح روابط همه جانبه سیاسی، اقتصادی و دفاعی دو کشور تاکید کردند و از روند رو به پیشرفت همکاری‌های دو کشور ابراز رضایت داشتند.

نخست وزیر ارمنستان نیز در این دیدار برای مشارکت و همکاری بیشتر در کریدور شمال جنوب و بهره‌برداری از این ظرفیت ابراز تمایل کرد.

پاشینیان ضمن گرامیداشت یاد شهید رئیسی، رئیس جمهور فقید کشورمان، بر هدف گذاری اقتصادی بین دو کشور برای رسیدن به سقف سه میلیارد دلار در روابط تجاری که در دولت قبل توافق شده بود تاکید کرد.

طرفین همچنین بر همکاری بیشتر در حوزه‌های جدیدی مثل ساخت پالایشگاه و پتروشیمی تاکید کردند. / برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده