توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

ترکیه ۷۰ پایگاه حزب «پ‌ک‌ک» را هدف قرار داد

ترکیه ۷۰ پایگاه حزب «پ‌ک‌ک» را هدف قرار داد ترکیه در واکنش به کشته شدن ۱۲ سرباز خود در عراق، ۷۰ پایگاه گروه‌های کُرد را در سوریه و شمال عراق طی هفته اخیر بمباران کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یاشار گولر»، وزیر دفاع ترکیه در پیام مجازی در دیدار با فرماندهان نظامی این کشور گفت، در جریان حملات هوایی و زمینی ترکیه به مواضع حزب کارگران کردستان «پ‌ک‌ک» دستکم ۵۹ نیروی مسلح کُرد کشته شدند. ترکیه انتقام خون نظامیان کشته شده خود را گرفت و به این کار ادامه خواهد داد.

مقامات ترکیه می‌گویند، نیرو‌های مسلح حزب کارگران کردستان روز جمعه به پایگاه ترکیه در اقلیم کردستان عراق نفوذ کرده و شش تن از نظامیان ترکیه را کشتند. روز بعد هم شش تن دیگر از این نظامیان در درگیری با نیرو‌های مسلح کُرد کشته شدند.

ترکیه با حمله به پایگاه‌هایی در عراق و سوریه که آنکارا می‌گوید متعلق به حزب کارگران کردستان است، به کشته شدن نیرو‌های خود واکنش نشان داد.

در همین راستا، سخنگوی نیرو‌های دموکراتیک سوریه که تحت رهبری کُرد‌ها قرار دارد، می‌گوید، دستکم هشت غیرنظامی در حملات هوایی روز دوشنبه به مناطقی در شمال شرق سوریه کشته شدند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه که از مقر خود در سازمان ملل ناظر بر این جنگ است، گزارش داد، ۱۲ تن دیگر هم زخمی شدند.

جنگ میان ترکیه و حزب کارگران کردستان که از سال ۱۹۸۴ ادامه دارد، ده‌ها هزار کشته برجای گذاشته است. / روسیا الیوم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار