انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

بمباران سنگین سوریه توسط جنگنده‌های اسرائیل / رسانه‌های عبری: اسرائیل با ۱۸۰۰ بمب سوریه را هدف قرار داد

در حالی که حملات ارتش اسرائیل به سوریه همچنان ادامه دارد، رسانه‌های عبری اعلام کردند اسرائیل تنها ظرف چند ساعت با ۱۸۰۰ بمب اهدافی را در سوریه مورد حمله قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 13
کد خبر: ۲۶۵۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که حملات ارتش رژیم صهیونیستی به سوریه همچنان ادامه دارد، رسانه‌های عبری اعلام کردند رژیم صهیونیستی تنها ظرف چند ساعت با ۱۸۰۰ بمب اهدافی را در سوریه مورد حمله قرار داد.

«اسرائیل کاتص» وزیر دفاع اسرائیل امروز (جمعه) اشغال ارتفاعات راهبردی جبل‌الشیخ در سوریه را یک لحظه تاریخی مهم برای این رژیم توصیف کرد. وی در ادامه گفت: «به ارتش اسرائیل دستور دادم خود را برای ماندن در ارتفاعات کوه حرمون در تمام زمستان آماده کند».

رسانه‌های عبری گزارش دادند رژیم صهیونیستی تنها ظرف چند ساعت با ۱۸۰۰ بمب بیش از ۵۰۰ هدف در سوریه را مورد حمله قرار داد و سامانه‌های پدافند هوایی سوریه را تخریب کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود که بیشتر انبارهای سلاح‌های استراتژیک در سوریه را مورد حمله قرار داده است.

ارتش رژیم صهیونیستی ظرف روزهای گذشته پایگاه‌های دریایی سوریه و ده‌ها موشک و سامانه‌های موشک‌های زمین به هوا و فرودگاه‌های نیروی هوایی سوریه و ده‌ها پایگاه تولید سلاح در مناطق دمشق، حمص، طرطوس، لاذقیه و تدمر را هدف قرار داده است.

بعد از ظهر پنجشنبه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حملاتی را به اطراف دمشق انجام دادند. این حملات چند ساعت بعد از حملات به پایگاه‌های نظامی در لاذقیه و طرطوس در چارچوب طرحی برای از بین بردن ارتش سوریه و تجهیزات آن بود.

همچنین گشت‌های اسرائیلی از سمت قنیطره وارد سوریه شدند و چهار تانک نظامی اسرائیلی در مقابل ساختمان استانداری قنیطره مستقر شدند.

همچنین جنگنده‌های رژیم صهیونیستی منطقه وادی حنا در مرزهای سوریه و لبنان را هدف قرار دادند.

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی همچنین امروز (جمعه) منطقه مصیاف و حومه حمص را هدف قرار دادند.

از زمان تسلط مخالفان مسلح سوریه بر دمشق و سایر استان‌ها ارتش رژیم صهیونیستی حملات زیادی را علیه سوریه انجام داده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار