سخنگوی دولت: امروز منافقین در پیاده‌رو‌های آلبانی دنبال جای خواب می‌گردند-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود صبح ۲۱ آذر؛ سخنرانی مهم رهبر انقلاب درباره تحولات منطقه

سخنگوی دولت: امروز منافقین در پیاده‌رو‌های آلبانی دنبال جای خواب می‌گردند

سخنگوی دولت گفت: امروز منافقین در آلبانی دنبال جای خواب در پیاده‌رو می‌گردند، اما دیپلمات کشورمان که منافقین به دنبال محکوم کردنش بودند در ایران است و به ملت و کشور خود خدمت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی با حضور در مراسم «سالگرد ۹ دی» در «مسجد الزهرا» شهرک شهید محلاتی با یادآوری حوادث سال ۸۸، اظهار کرد: حضور و اجتماع به یاد ماندنی در ۹ دی برای حمایت از مردم‌سالاری و اصل نظام بود و حقیقت در آن روز بر همگان روشن شد و همه فهمیدند کسانی که در روز عاشورا به شعائر حسینی جسارت کردند با جمهوریت و اسلامیت مشکل داشتند.

وی افزود: سال گذشته هم وقتی مردم دیدند اصل حکومت و مبانی آن زیر سئوال می‌رود، واکنش نشان دادند. همان روز برخی در راهپیمایی به من می‌گفتند که اگر به راهپیمایی روز ۲۲ بهمن می‌آییم به این معنا نیست که هیچ انتقادی نداریم، بلکه اعتقادمان به این را فریاد می‌زنیم که اگر دشمن کاری می‌کند خیر ما را نمی‌خواهد، اگر برخی مظاهر اسلام را زیر سئوال می‌برند، پا به پای آن به جمهوریت هم اعتقادی ندارند.

دبیر هیات دولت یادآور شد: در این دوران که برخی دوران پست‌مدرن می‌دانند، عده‌ای همزمان که مدعی دموکراسی و مردم‌سالاری هستند از فرزند دیکتاتور فراری و نظام سلطنتی حمایت می‌کنند و این دوگانگی و تناقض آشکاری است که نشان‌دهنده ادعای دروغ آن‌ها است.

بهادری جهرمی ادامه داد: کلید حل مشکلات اقتصادی و معیشتی و توسعه مادی و نیز کلید حل مشکلات دیگر ما جز با به صحنه آمدن مردم پیدا نمی‌شود. رشد معنوی و مادی هر دو به حضور مردم نیازمند است. وقتی مشکل اقتصادی یا اجتماعی به وجود می‌آید، با حضور مردم در میدان مشکل حل می‌شود. این امر را در دوران دفاع مقدس تجربه کردیم.

سخنگوی دولت گفت: دولت سیزدهم به این امر ایمان دارد که کلید حل مسائل را درون کشور و با حضور مردم باید دنبال کرد. رشد از دید دولت درون‌زاست نه با نگاه به خارج مرزها. دولت سعی کرده در دو سالی که از عمرش گذشته به مردم بازگردد. رئیس‌جمهوری به نقاطی محروم و دورافتاده می‌رود که دسترسی به آنجا راحت نیست. وقتی کمبود وجود دارد و مشکل ایجاد می‌شود رئیس‌جمهوری میان مردم حاضر می‌شود.

دبیر هیات دولت تاکید کرد: ما سعی کردیم اقتصاد را مردمی حل کنیم و پیش ببریم. تلاش کردیم با توافقات و تعاملات خارجی و موافقتنامه تجارت آزاد با اوراسیا به تسهیل تجارت خارجی، کاهش عوارض و حتی صفر شدن آن کمک کنیم تا مردم ما، تجار و بازرگانان ما در حوزه صادرات کالا مشکل کمتری داشته باشند و بتوانیم در تجارت خارجی به رکورد تجارت خارجی ۱۱۲ میلیارد دلاری بدون احتساب حوزه نفت برسیم. امروز مردم ایران نشان دادند بدون صرف نظر کردن از حقوق خود می‌توانند در حوزه صادرات رکوردشکنی کنند.

وی افزود: اگر مثل رزمندگان دوران دفاع مقدس، ایستادگی و مقاومت داشته باشیم و از تجربه دهه اخیر هم درس بگیریم و با اعتماد به رهبری انقلاب پیش برویم که از نزدیک‌شدن به قله سخن گفته‌اند، روی پای خود می‌ایستیم و به نتیجه می‌رسیم و مشکلات را حل می‌کنیم.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره پرونده چای دبش، اظهار کرد: در جامعه انسانی بروز تخلف و فساد امری تلخ، اما ناشی از اختیار و اراده و طبیعت و ذات انسان است. اصل موضوع این است که آیا حکومت با فساد و فاسد کنار می‌آید یا برای فساد و فاسد مانع‌تراشی می‌کند و سد راهش می‌شود؟ در ماجرای پرونده چای دبش دیدیم که دولت با این موضوع چگونه برخورد کرد.

وی یادآور شد: حجت‌الاسلام درویشیان در طول دو سال گذشته نسبت به وضعیت بیش از ۶۰ مدیر متخلف در میان ۵ هزار مدیر اقدام کردند و با آنان مواجهه صورت گرفته است. نهاد‌های نظارتی هم فعال هستند، اما مسئله ما باید این باشد که وقتی فساد رخ می‌دهد حاکمیت با آن چگونه برخورد می‌کند؟ اینگونه نیست که کسی مدافع فساد باشد. ممکن است برخی یک رخداد را فساد بدانند یا برخی دیگر آن را یک تخلف ببینند.

دبیر هیات دولت افزود: فساد و تخلف متاسفانه وقتی عامل انسانی دارد امکان بروز می‌یابد، اما فرایند‌ها از نیمه‌دوم سال گذشته با ارائه گزارش‌هایی در دولت و شناسایی این پرونده اصلاح شد و در ادامه به برخورد هم رسید که الان مرحله برخورد با این پرونده را طی می‌کنیم.

دبیر هیات دولت در پاسخ به پرسش درباره فعالیت گشت ارشاد مدیران، تصریح کرد: در این دولت هم در سطح وزیر، معاون وزیر و مدیرکل تغییر صورت گرفته است. این تغییرات برای چه صورت گرفته است؟ برای اینکه عملکرد‌ها ارزیابی شده و نسبت به نتایج برای تغییرات اقدام شده است. پس گشت ارشاد مدیران کاملاً فعال است و در حوزه‌های مختلف و سطوح گوناگون اقدامات خود را پیش می‌برد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات دولت برای منزوی کردن رژیم صهیونیستی در سطح جهان، تصریح کرد: یادمان نرود که پروژه روی میز ایالات متحده وقتی دولت کارش را شروع کرد انزوای ایران بود و امروز مسیر تجاری شرق به غرب که قرار بود به خیال خودشان از سرزمین‌های اشغالی بگذرد به فراموشی سپرده شد. امروز نه در هلال شیعی و کشور‌هایی مثل عراق، بلکه در قلب لندن و ایالات متحده علیه رژیم صهیونیستی راهپیمایی برگزار می‌شود. امروز منافقین در آلبانی دنبال جای خواب در پیاده‌رو می‌گردند، اما آقای اسدالله اسدی دیپلمات کشورمان که منافقین به دنبال محکوم کردنش بودند در ایران است و به ملت و کشور خود خدمت می‌کند.

بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره وعده ساخت سالی ۱ میلیون مسکن، اظهار کرد: هر دولتی که روی کار می‌آید آیا مسئول فراهم کردن زمینه برای انجام این امر و رفع نیاز مردم در حوزه مسکن است یا نه؟ وقتی در ایام انتخابات کارشناسان اقتصادی به آقای رئیسی مشاوره می‌دادند می‌گفتند که مردم ما به سالی یک میلیون مسکن نیاز دارند. آقای رئیسی هم تاکید داشت که وقتی این نیاز مردم است باید به سمت تحقق آن حرکت کرد، نه با شانه خالی کردن، حل مشکل را از عهده دولت کنار گذاشت؛ این همان کاری بود که وزیر مسکن دولتی که همه می‌شناسیم انجام داد و گفت مگر ساختن مسکن وظیفه ماست؟ در حالی که در زمانی که دولت آقای احمدی‌نژاد به پایان رسید ما سالی حدود ۸۰۰ هزار مسکن می‌ساختیم، اما ترمز آن را در سال‌های بعد کشیدند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در دو سال اخیر دولت درگیر فراهم‌کردن زمینه‌ها برای تحقق ساخت مسکن بود، اظهار کرد:، اما امروز یک میلیون و هشتصد هزار مسکن در حال ساخت است. قیمت خرید و فروش خود مسکن هم در ماه‌های اخیر افزایش نداشته است. اگر با همین روند پیش رویم اگر تورم خود مسکن طی چند ماه آینده هم مثل این ماه‌های گذشته افزایش نیابد به سمت کاهش تورم اجاره‌بها هم حرکت می‌کنیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده