پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

نتانیاهو جلسه کابینه جنگ را به دلیل اختلافات لغو کرد

نخست‌وزیر اسرائیل شامگاه پنجشنبه جلسه کابینه جنگ را به دلیل اختلافات داخلی لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۱۵

به گزاش راهبرد معاصر، گزارش‌ها حاکی است بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل جلسه کابینه جنگی را که قرار بود شامگاه پنجشنبه برگزار شود لغو کرده است.

 

رسانه‌های اسرائیل بامداد جمعه گزارش داده‌اند در این جلسه قرار بوده مسئله حکمرانی غزه بعد از اتمام جنگ به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

 

روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داده نتانیاهو تا کنون جلساتی در خصوص این موضوع تشکیل نداده و همین موضوع عصبانیت دولت جو بایدن را به همراه داشته است.

 

این گزارش ادعا می‌کند دولت بایدن معتقد است نداشتن برنامه در خصوص آینده حکمرانی در غزه موجب خواهد شد ارتش اسرائیل برای مدت نامعلوم در باریکه غزه بماند.

 

مواضع نتانیاهو در این خصوص تحت تأثیر اعضای راست افراطی در کابینه‌اش قرار دارد که با دادن هر گونه نقش به تشکیلات خودگردان برای اداره غزه مخالف هستند.

 

این مسئله موجب شده کابینه نتانیاهو هیچ گزینه دیگری در اختیار نداشته باشد. اما نتانیاهو ظاهراً در حال حاضر به حفظ کابینه جنگی متعهد است و طی سه ماه گذشته مرتب تلاش کرده رایزنی‌ها در خصوص آینده غزه را به تعویق بیندازد.

 

اندکی بعد از لغو جلسه کابینه در شامگاه پنجشنبه حزب راست‌گرای افراطی «صهیونیسم مذهبی» اعلام کرد که قصد دارد برای اعتراض به کنار گذاشته شدن از مباحثات کابینه نتانیاهو، خودش جلسه‌ای با همین موضوع برگزار کند.

 

رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند نتانیاهو موافقت کرده در جلسه کابینه که سه‌شنبه برگزار خواهد شد در خصوص موضوع آینده غزه رایزنی شود.

 

اختلاف‌ها در خصوص حکمرانی در غزه بعد از جنگ در حالی ادامه دارد که رژیم اسرائیل با گذشت نزدیک به سه ماه از جنگ تا کنون موفقیتی در دستیابی به اهداف جنگی خود کسب نکرده است.

 

در همین راستا، روزنامه نیویورک‌تایمز روز چهارشنبه در تحلیلی به نقل از کارشناسان نوشت که هنوز نشانه‌ای از افول توان نظامی حماس وجود ندارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار