ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

تنش‌ها در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بالا گرفت

رسانه‌های عبری زبان از تنش در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه یدیعوت آحارانوت در خبری اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پیش از ورود به نشست کابینه امنیتی که در (کریا) مقر وزارت جنگ اسرائیل برگزار شد، با حمله شدید اللحن به گروه مذاکره کننده آنها عامل اصلی تشدید مواضع رهبران حماس در مذاکرات توصیف کرد.

این رسانه به نقل از نتانیاهو نوشت: من اختیارات گسترده‌ای به تیم مذاکره کننده داده‌ام، اما آنها با اظهارات و رفتار‌های خود باعث شده‌اند تا حماس و السنوار مواضع خود را در مذاکرات تشدید کنند.

 در همین راستا شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم از سرخوردگی و ناامیدی مسئول پرونده اسرا و مفقودین ارتش اسرائیل از کابینه فعلی پرده برداشت.

این رسانه عبری زبان در این رابطه خبر داد: ژنرال نیتسان آلون مسئول پرونده ربوده شدگان در ارتش اسرائیل در گفتگویی که پشت در‌های بسته با افسران مسئول ارتباط با خانواده اسرا داشت خطاب به آنها گفت: من کلا نا امید شده‌ام و تصور نمی‌کنم با این کابینه بتوان به جایی رسید، توافقی که من به دنبال تحقق آن هستم بازگشت تدریجی تمامی ربوده شدگان است، اما حماس همچنان بر پایان جنگ پافشاری می‌کند، من به مسئولین بالا دست خود گفته‌ام که می‌توانیم اکنون این بند را بپذیریم و هر زمان که بخواهیم جنگ را مجددا از سر بگیریم، اما آنها حاضر به این کار نیستند.

گفتنی است در نشست امروز کابینه جنگ رژیم صهیونیستی قرار است رئیس موساد آخرین نتایج گفتگوهایش را در پاریس با مدیر سازمان اطلاعات آمریکا سیا و نخست وزیر قطر گزارش کند.

این نشست در حالی برگزاری می‌شود که شماری از خانواده اسرای صهیونیست به همراه تعداد قابل توجهی از معترضین خیابان‌های منتهی به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را مسدود کرده و خواهان امضای فوری توافق مبادله اسرا هستند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر