گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سفر وزیر صهیونیست به آمریکا برای گفتگو درباره جنگ غزه

منابع مطلع به وبگاه آکسیوس گفتند که وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی به واشنگتن می‌رود تا با مقامات کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا درباره جنگ غزه گفتگو کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه «آکسیوس» بامداد سه‌شنبه گزارش داد که «ران دِرمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی به واشنگتن می‌رود تا با مقامات کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا درباره جنگ غزه گفتگو کند.

 

آکسیوس به نقل از مقام‌های صهیونیستی و آمریکایی نوشت که درمر به‌عنوان نزدیک‌ترین معتمد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر تل‌آویو، روز سه‌شنبه در آمریکا درباره کاهش مقیاس جنگ غزه و عملیات‌های کوچکتر رایزنی می‌کند.

 

یک مقام ارشد دولت آمریکا به این وبگاه گفت که موضوع اصلی این مباحثات بین دولت بایدن و کابینه نتانیاهو، چگونگی جمع‌بندی جنگ و جدول زمانی این کار است.

 

بر اساس این گزارش، درمر قرار است در جریان این سفر با «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه و اعضای کنگره آمریکا دیدار داشته باشد.

 

منابع مطلع به آکسیوس گفتند که وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی قصد دارد برنامه تل‌آویو برای فاز عملیات‌های کوچکتر در جنگ غزه که احتمالا اواخر ماه ژانویه سال ۲۰۲۴ میلادی کلید می‌خورد و نحوه اداره امور نوار غزه بعد از جنگ را به آمریکایی‌ها توضیح دهد.

 

پیش از این، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفته بود که تماس تلفنی طولانی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی داشته اما از او نخواسته به آتش‌بس در نوار غزه تن بدهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر