پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

آمریکایی‌ها منطق مذاکره ندارند

نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه آمریکایی‌ها منطق مذاکره ندارند، اعلام کرد که درصورت بدعهدی غربی‌ها گام‌های بعدی را برمی‌داریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجامی توسط ایران در قبال بدعهدی‌های اروپایی‌ها، اظهار داشت: ما در برجام نوع ادبیات سیاسی آمریکا را دیدیم و در دنیا اثبات شد که آمریکایی‌ها منطق مذاکره ندارند و خروج ترامپ از برجام هم این را نشان داد.

 

اخبار سیاسی- وی افزود: اتحادیه اروپا هم تا اینجا به دنیا اثبات کرده که به صورت مستقل از آمریکا نمی‌تواند تصمیم‌گیری کند و این یعنی ضعف اتحادیه اروپا. البته ما این فرصت را در اختیار اتحادیه اروپا گذاشتیم که در تصمیم‌گیری خود مستقل باشد که تا الان ثابت نشده است.

 

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درصورت نیاز و ادامه یافتن بدعهدی غربی‌ها گام‌های بعدی را برمی‌داریم، اظهار داشت: این نکته حائز اهمیت است که اگر اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها کوتاه بیایند و بپذیرند نفت ما را بخرند، به معنی این نیست که 2 گام قبلی را مجدداً متوقف کنیم، در واقع 2 گام برداشته شده را باید به هر شکل ممکن ادامه دهیم اما از این به بعد باید مبتنی بر نوع تصمیم‌گیری اتحادیه اروپا و آمریکا، تصمیم‌گیری کنیم.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اعتقاد من این است که اتحادیه اروپا دوست داشت تا از ظرفیت جمهوری اسلامی ایران استفاده کند، بیان کرد: بالاخره شرایط کشور ما، شرایط ویژه‌ای است. ما در منطقه به عنوان کشور مقتدر و اثربخش در حوزه امنیتی و دفاعی معرفی شدیم و دنیا نباید از این موضوع غافل باشد و این موضوع را خوب می‌فهمد.

 

آزادیخواه با تأکید بر اینکه گرچه این شرایط برای ما سخت و ویژه باشد اما به فضل الهی، با تدبیر مقام معظم رهبری و پُرکاری مردم می‌توانیم حتماً کشور را نجات دهیم، اضافه کرد: این موضوع را ما در توقیف نفتکش انگلیسی و سقوط پهپاد آمریکایی ثابت کردیم.

 


نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظارمان از آقای رئیس جمهور و هیأت دولت این است که بیشتر از این وقت کشور را صرف مذاکره‌های بی‌نتیجه نکنند، درست است که ما منطق مذاکره را قبول داریم ولی این موضوع زمانی صدق می‌کند که طرف مقابل هم اهل مذاکره باشد.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: از اول هم به برجام و آینده برجام خوشبین نبودم و الان هم نیستم. اگر آمریکایی‌ها قرار بود کاری انجام بدهند و اتحادیه اروپا قرار بود گره‌گشایی کند تا الان این کار را انجام داده بودند.

 

آزادیخواه اضافه کرد: آنها به وضع موجود راضی نیستند و نمی‌خواهند جمهوری اسلامی ایران اقتدار، عزمت و استقلال داشته باشد، برجام بهانه‌ای برای عقب‌ماندگی جمهوری اسلامی ایران، توقف و نگه‌داشتن پیشرفت‌های ما است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار