محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن توسط ایران توهم عجیب ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه گفت‌وگوی تلفنی غریب‌آبادی با همتای چینی‌ عزیمت عراقچی به عربستان عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد اعتراضات سراسری در اراضی اشغالی علیه جنگ غزه تشدید می‌شود عراق: داعش دیگر تهدیدی برای ما نیست وزیر خارجه هند خطاب به آمریکا: اگر در خرید نفت از ما مشکلی دارید، آن را نخرید؛ هیچکس شما را مجبور نمی‌کند حذف ۲ صفر از پول ملی سوریه / حذف عکس بشار اسد از اسکناس بازداشت مردی که خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد تا با اختلال در صادرات گاز به اروپا، مسکو تحت فشار قرار بگیرد آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید امضای توافقنامه شراکت نظامی میان عربستان و آمریکا اوکراین: «زلنسکی» آماده است تا در مورد مسائل ارضی از طریق تماس، بحث کند رئیس‌جمهور لبنان: از طرح منطقه حائل اسرائیل در جنوب اطلاعی نداریم

ترامپ مدعی شد: مقامات ایران خواستار دیدار هستند

رئیس جمهو آمریکا بامداد جمعه در جمع خبرنگاران در کاخ سفید مدعی شد که مقامات ایران خواستار دیدار با وی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد جمعه برخی گمانه‌زنی ها در این باره که «مایک پامپئو» علاوه بر تصدی پست وزارت امور خارجه، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز خواهد شد را رد کرد.

 

وی که در جمع خبرنگاران پیش از ترک کاخ سفید برای حضور در کنفرانسی در بالتیمور صحبت می‌کرد، گفت که در حال حاضر ۱۵ نفر برای تصدی این پست نامزد هستند.

 

ترامپ همچنین درباره گزارش اخیر یک رسانه آمریکایی درباره جاسوسی رژیم صهیونیستی از آمریکا گفت که هر چیزی ممکن است اما فکر نمی‌کند که اسرائیلی‌ها چنین کاری بکنند.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنانش مدعی شد که مقامات ایران خواستار دیدار هستند.

 

علی‌رغم ابراز تمایل آمریکا برای مذاکره با ایران، مقامات ایران بارها تأکید کرده‌اند تا زمانیکه واشنگتن سیاست‌های خود را در قبال ایران تغییر ندهد با این کشور وارد مذاکره نخواهند شد.

 

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران هفتم آبان سال ۱۳۹۶ در سخنانی در مجلس شورای اسلامی درباره بدعهدی آمریکایی‌ها گفت، «امروز آمریکایی‌ها به بعضی از کشورهای شرق آسیا پیغام مذاکره می‌دهند که با ما مذاکره کن‌؛ مگر دیوانه شدند که با شما مذاکره کنند؛ شما مذاکره دیروز را علنی زیر پا می‌گذارید و به مذاکره امضا شده‌ای که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بی‌اعتنا هستید».

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده