وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

ارتش اسرائیل مدعی توسعه عملیات زمینی در خان یونس شد

ارتش رژیم اسرائیل مدعی شد که با اعزام تیپ چتربازان خود به خان یونس، دایره عملیات در این منطقه را گسترش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دانیال هاگاری» سخنگوی ارتش اسرائیل امروز (جمعه) در هشتاد و چهارمین روز جنگ در غزه، مدعی گسترش دامنه عملیات در «خان یونس» در جنوب غزه شد.

 

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، او گفت که تیپ چتربازان ارتش اسرائیل برای جنگ وارد خان یونس شده است تا تعداد تیپ‌هایی که در این منطقه مستقر شده‌اند، به هفت تیپ افزایش یابد. به گفته او ارتش اسرائیل روز گذشته اقدام به بمباران شدید زیرساخت‌های شهر خان یونس کرده است.

 

صبح امروز همچنین توپخانه ارتش اشغالگر نیز به شدت مناطق مسکونی در مرکز شهر خان یونس را گلوله‌باران کرد.

 

 

از سوی دیگر رزمندگان فلسطینی تعدادی نفربر زرهی را در محله «شیخ رضوان» در غزه، اردوگاه جبالیا و اردوگاه البریج و خان یونس هدف قرار دادند که به گفته منابع فلسطینی ۱۸ نظامی اسرائیلی در این حملات کشته و زخمی شده‌اند.

 

در این میان آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز خبر داد که نظامیان اسرائیلی صبح امروز اقدام به شلیک به سمت یک کاروان کمک‌های بشردوستانه کردند؛ در حالیکه این کاروان در همان مسیری حرکت می‌کرد که ارتش اسرائیل پیش از این مشخص کرده بود.

 

«توماس وایت» مدیر آنروا در غزه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «مسئول این کاروان ما و تیمش آسیبی ندیده‌اند، اما به یک کامیون خسارت وارد شده است؛ هرگز نباید تیم امدادی مورد هدف قرار گیرد».

 

امروز همچنین «فرانچسکا آلبانیز» نماینده حقوق بشری سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین، گفت که اسرائیل به بهانه نابودی حماس، ارزشی برای جان مردم غزه قائل نیست. او گفت: اسرائیل به بهانه نابودی حماس بیش از ۲۰ هزار نفر را تاکنون در غزه کشته است؛ چرا اسرائیل هیچ توجهی به جان فلسطینی‌ها نمی‌کند؟.

 

این مقام سازمان ملل، جنایات رژیم صهیونیستی را «وحشی‌گری قرن» توصیف کرد.

 

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه در پی حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تا کنون، ۲۱ هزار و ۳۲۰ نفر شهید و ۵۵ هزار و ۶۰۳ نفر نیز زخمی شده‌اند که بالغ بر ۷۰ درصد آن‌ها زنان و کودکان هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار