بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

سازمان ملل حمله اسرائیل به کاروان امدادرسانی را محکوم کرد

رئیس بخش امدادرسانی سازمان ملل حمله رژیم اسرائیل به کاروان کمک‌ها به غزه را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر. مارتین گریفیتس، معاون دبیر کل سازمان ملل و رئیس بخش امدادرسانی این سازمان حمله رژیم اسرائیل به کاروان کمک‌ها به غزه را محکوم کرد.

 

گریفیتس در واکنش به حمله اسرائیل به یک کاروان امدادرسانی که در حال حرکت در یک مسیر مجاز بودند گفت حمله به «کارکنان امور انسانی غیرقانونی است.»

 

ارتش اسرائیل روز پنجشنبه به یک کاروان سازمان ملل که بعد از تحویل کمک به شمال نوار غزه در حال بازگشت بودند حمله کرد.

 

مقام‌های سازمان ملل گفته‌اند که در این حمله هیچ فردی زخمی نشد اما این رویداد نشان‌دهنده چالش‌های فراوانی است که اسرائیل برای کمک رسانی به فلسطینی‌های جنگ‌زده ایجاد می‌کند.

 

توماس وایت، رئیس سازمان آنروا در غزه گفت: «سربازان اسرائیلی به یک کاروان امدادرسانی هنگام بازگشت از شمال غزه از طریق جاده‌ای که ارتش اسرائیل تعیین کرده بود شلیک کردند.»

 

او با بیان اینکه یکی از خودروهای این کاروان آسیب دیده گفت:«کارکنان بخش امدادرسانی هرگز نباید هدف قرار بگیرند.»

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

 

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

 

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آن‌طورکه تحلیلگران می‌گویند، عملیات طوفان‌الاقصی شکست امنیتی-نظامی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است./ فارس

ارسال نظر