یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

وزیر صهیونیست: سرنوشت‌مان را به دست خارجی‌ها نمی‌سپاریم

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره درخواست واشنگتن از تل‌آویو برای ارسال کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان گفت ضمن احترام به آمریکا، اسرائیل سرنوشت خود را به دست خارجی‌ها نمی‌سپارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، امروز (جمعه)، درخواست آمریکا برای کمک مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین را رد کرد.

 

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که هدایت حزب راستگرای صهیونیستیم دینی را برعهده دارد، گفت: «ما احترام زیادی برای آمریکا بهترین متحدمان در جهان و برای رئیس جمهور جو بایدن که دوست واقعی اسرائیل است، قائلیم، اما سرنوشتمان را به دست خارجی‌ها نمی‌سپاریم».

 

اسموتریچ این سخنان را پس از آن بیان کرده که وبگاه اسرائیلی «والا» اخیرا در گزارشی خبر داد رئیس جمهور آمریکا در یک گفت‌و‌گوی تلفنی سخت که اواخر هفته گذشته با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی انجام شده، با او درباره تصمیم جدید تل‌آویو مبنی بر جلوگیری از ارسال بخشی از درآمدهای حاصل از مالیات برای تشکیلات خودگردان گفت‌و‌گو کرده است.

 

به گزارش والا، بایدن در این تماس تلفنی ابراز نگرانی کرده که سقوط اقتصادی تشکیلات خودگردان می‌تواند به افزایش خشونت در کرانه باختری منجر شود، چراکه در صورت ارسال نشدن کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان، این ساختار دیگر قادر به پرداخت حقوق نیروهای امنیتی نخواهد بود.

 

اما بزالل اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل تاکید کرده است تا زمانی که او وزیر دارایی است، «حتی یک شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی) به غزه نخواهد رفت».

 

اسموتریچ بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» همواره مخالفت خود را با ارسال کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده است./ فارس

ارسال نظر