عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

وزیر صهیونیست: سرنوشت‌مان را به دست خارجی‌ها نمی‌سپاریم

وزیر صهیونیست: سرنوشت‌مان را به دست خارجی‌ها نمی‌سپاریم وزیر دارایی رژیم صهیونیستی بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره درخواست واشنگتن از تل‌آویو برای ارسال کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان گفت ضمن احترام به آمریکا، اسرائیل سرنوشت خود را به دست خارجی‌ها نمی‌سپارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، امروز (جمعه)، درخواست آمریکا برای کمک مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین را رد کرد.

 

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که هدایت حزب راستگرای صهیونیستیم دینی را برعهده دارد، گفت: «ما احترام زیادی برای آمریکا بهترین متحدمان در جهان و برای رئیس جمهور جو بایدن که دوست واقعی اسرائیل است، قائلیم، اما سرنوشتمان را به دست خارجی‌ها نمی‌سپاریم».

 

اسموتریچ این سخنان را پس از آن بیان کرده که وبگاه اسرائیلی «والا» اخیرا در گزارشی خبر داد رئیس جمهور آمریکا در یک گفت‌و‌گوی تلفنی سخت که اواخر هفته گذشته با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی انجام شده، با او درباره تصمیم جدید تل‌آویو مبنی بر جلوگیری از ارسال بخشی از درآمدهای حاصل از مالیات برای تشکیلات خودگردان گفت‌و‌گو کرده است.

 

به گزارش والا، بایدن در این تماس تلفنی ابراز نگرانی کرده که سقوط اقتصادی تشکیلات خودگردان می‌تواند به افزایش خشونت در کرانه باختری منجر شود، چراکه در صورت ارسال نشدن کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان، این ساختار دیگر قادر به پرداخت حقوق نیروهای امنیتی نخواهد بود.

 

اما بزالل اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل تاکید کرده است تا زمانی که او وزیر دارایی است، «حتی یک شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی) به غزه نخواهد رفت».

 

اسموتریچ بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» همواره مخالفت خود را با ارسال کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار