تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

تصمیم اسرائیل برای اخراج سازمان ملل از غزه

یک شبکه اسرائیلی گزارش داد که کابینه نتانیاهو طرح محرمانه‌ای را برای اخراج آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از غزه در دست بررسی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل امروز (۹دی) در گزارشی گفت وزارت خارجه اسرائیل قصد دارد طرحی برای اخراج آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) که نهادی زیر نظر سازمان ملل است را به کابینه ارسال کند.

 

به گفته این شبکه، طرح مذکور در گزارشی با طبقه‌بندی «فوق محرمانه» تدوین شده و شامل سه مرحله است؛ اول: کشف همکاری [ادعایی] میان آنروا و حماس. مرحله دوم: کاهش فعالیت‌های آنروا در غزه و جایگزینی یک یا چند سازمان دیگر برای ارائه خدمات آموزشی و اجتماعی به مردم غزه و در مرحله سوم: انتقال تمامی وظایف آژانس آنروا به هیأتی که قرار است بعد از جنگ بر غزه حکمرانی کند.

 

شبکه ۱۲ اسرائیل گفت که این طرح به زودی به هیأت وزیران کابینه نتانیاهو عرضه خواهد شد.

 

این طرح پس از آن تدوین شده که آژانس آنروا از ابتدای جنگ، انتقادات شدید و بی سابقه‌ای علیه اسرائیل انجام داده و بارها این رژیم را به جنایت جنگی متهم کرده است.

 

در آخرین مورد آنروا روز گذشته اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی در غزه یک کاروان کمک‌های بشردوستانه متعلق به این آژانس را در مرکز غزه هدف قرار داده‌اند.

 

توماس وایت، رئیس سازمان آنروا در غزه گفت: «سربازان اسرائیلی به یک کاروان امدادرسانی هنگام بازگشت از شمال غزه از طریق جاده‌ای که ارتش اسرائیل تعیین کرده بود شلیک کردند».

 

او با بیان اینکه یکی از خودروهای این کاروان آسیب دیده گفت:«کارکنان بخش امدادرسانی هرگز نباید هدف قرار بگیرند.»

 

«مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل نیز امروز در واکنش به این حمله اسرائیل گفت حمله به «کارکنان امور انسانی غیرقانونی است».

 

تلاش اسرائیل برای خلاصی از دست آژانس آنروا در حالی است که هفته گذشته شورای امنیت سازمان ملل (با رأی ممتنع آمریکا) قطعنامه افزایش کمک‌های بشردوستانه به غزه را تصویب کرد؛ کمک‌‌هایی که به گفته منابع غزه در عمل به هیچ وجه افزایش نیافته و اسرائیل همچنان اجازه ورود بخش اندکی از کمک‌ها به این باریکه را می‌دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر