نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

شمار شهدای غزه از ۲۱ هزار و ۶۰۰ نفر فراتر رفت

شمار شهدای غزه از ۲۱ هزار و ۶۰۰ نفر فراتر رفت سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین با اشاره به شهادت ۲۱ هزار و ۶۷۲ فلسطینی در غزه، گفت که ۷۰ درصد از قربانیان حملات صهیونیستها، زنان و کودکان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز شنبه خبر داد که از هفتم اکتبر تا کنون، در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۲۱ هزار و ۶۷۲ فلسطینی به شهادت رسیدند و ۵۶ هزار و ۱۶۵ نفر هم زخمی شدند.

خبرگزاری سما به نقل از القدره گزارش داد، امروز و در هشتاد و پنجمین روز از حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه، رژیم اشغالگر امروز ۱۴ کشتار انجام داد که ۱۶۵ نفر شهید و ۲۵۰ زخمی بر جای گذاشت.

وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از قربانیان حملات صهیونیستها، زنان و کودکان هستند، تصریح کرد: در پی حملات تل‌آویو به کادر درمان، ۳۱۲ نفر هم به شهادت رسیدند.

این مقام فلسطینی ادامه داد: اسرائیل عمدا ۱۴۲ مرکز درمانی را هدف قرار داده و ۲۳ بیمارستان و ۵۳ مرکز پزشکی را از مدار فعالیت خارج کرده است. ۹۹ نفر از کادر درمان هم بازداشت هستند.

وی ضمن هشدار نسبت به خطر قحطی برای یک میلیون و ۹۰۰ هزار آواره که نیازمند آب، غذا و دارو هستند، گفت: ۵۰ هزار زن باردار در مراکز اسکان، از سوء تغذیه رنج می‌برند و بیش از ۹۰۰ هزار کودک هم با سرمای شدید و قطحی مواجه هستند.

در شرایطی که در پی حملات رژیم صهیونیستی بیش از ۱.۵ میلیون نفر در غزه آواره شده‌اند، هلال احمر مصر کار ساخت یک اردوگاه آوارگان در منطقه غرب «خان یونس» در جنوب غزه را آغاز کرده است.

تمامی لوازم و مصالح و امکانات مورد نیاز برای ساخت این اردوگاه از چند روز پیش وارد خان یونس شده است. هلال احمر مصر روز چهارشنبه هفته گذشته خبر داد که به دستور عبدالفتاح السیسی قصد ساخت یک اردوگاه در غزه را دارد.

القدره در پایان کمک‌های پزشکی را بسیار محدود توصیف و تأکید کرد: مکانیزم کنونی برای ترخیص بیماران و افراد زخمی، باعث شده است که شمار زیادی از این افراد جان خود را از دست بدهند./ فارس 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار