پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

شناسایی و کشف ذخایر قابل توجهی از آهن و طلا در کردستان

شناسایی و کشف ذخایر قابل توجهی از آهن و طلا در کردستان رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، اعلام کرد: در پی اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی در استان کردستان که از خردادماه ۱۴۰۱ آغاز شده بود، در حال حاضر و در آستانه پایان عملیات اجرایی این طرح، ذخایر قابل توجهی از آهن، طلا و مس در این استان شناسایی شده‌است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا شهیدی گفت: با اجرای دقیق فعالیت‌های زمین‌شناسی، اکتشاف و ژئوفیزیک هوایی در سطح استان کردستان به ذخایر قابل توجهی از منابع معدنی جدید دست پیدا کرده‌ایم که در آینده نزدیک معرفی خواهند شد.

شهیدی با اشاره به حجم عملیات و میزان پیمایش‌های زمین‌شناسی و اکتشافی در استان کردستان، گفت: اجرای طرح تحول در این استان در قالب ۷۵ پروژه زمین‌شناسی و اکتشافی به وسعت پیمایش ۴۷ هزار کیلومترمربع و همچنین ۲۲ هزار کیلومتر خطی برداشت‌های ژئوفیزیک هوایی جهت اکتشاف ذخایر پنهان معدنی صورت گرفت که با توجه به حجم عملیات، میزان حضور متخصصان و زمان اجرای پروژه در کشور کم‌سابقه بوده‌است.

وی با اشاره به نتایج طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در کشور، افزود: در پی اجرای موفقیت‌آمیز این طرح در استان خراسان جنوبی و معرفی ذخایر جدید معدنی در آن استان، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به طراحی و اجرای مستمر آن در کشور مبادرت ورزید که اجرای طرح در استان‌های کردستان، آذربایجان‌غربی، بخش‌هایی از استان‌های قم-مرکزی-اصفهان و همچنین استان یزد از دیگر مناطق اجرای این طرح تاکنون است.

شهیدی خاطرنشان کرد: با پایان یافتن عملیات اجرایی طرح تحول در استان کردستان شاهد نتایج بسیار مطلوبی در حوزه شناسایی و اکتشاف ذخایری، چون آهن، طلا و مس در سطح استان بوده‌ایم.

رئیس سازمان زمین شناسی ادامه داد: در حوزه اکتشافات ژئوشیمیایی به ۱۷۴ حوزه امیدبخش درجه اول و در حوزه اکتشاف ذخایر پنهان معدنی به روش ژئوفیزیک هوایی به ۱۶ منطقه امیدبخش معدنی دست پیدا کرده‌ایم که نیازمند تکمیل عملیات اکتشاف است و امید می‌رود طی زمان کوتاهی به ذخیره قابل توجه و معدن برسد.

به نقل از روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی کشور از ابتدای دولت سیزدهم با ابتکار و طراحی عملیاتی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در قالب توافقنامه سه جانبه بخش معدن با حضور معاونت معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین ایمیدرو به اجرا درآمده که تاکنون ۲۱۰ هزار کیلومتر مربع از سطح کشور را مورد پیمایش‌های چهارگانه زمین‌شناسی، اکتشافات ژئوشیمیایی، زمین‌شناسی اقتصادی و ژئوفیزیک هوایی قرار داده است. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار