نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

سازمان ملل: آنچه اسرائیل در غزه انجام می‌دهد وحشی‌گری قرن است

سازمان ملل: آنچه اسرائیل در غزه انجام می‌دهد وحشی‌گری قرن است یک مسئول حقوق بشری سازمان ملل متحد سکوت غرب در برابر جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را به معنای همدستی با این رژیم دانسته و تاکید کرد آنچه که اسرائیل در غزه انجام می‌دهد، وحشی‌گری قرن است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در اراضی فلسطین در سخنانی با انتقاد از سکوت غرب و جامعه جهانی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اعلام کرد، کاری که اسرائیل در حق فلسطینیان به ویژه در غزه انجام می‌دهد، وحشی‌گری قرن است.

 

وی افزود، هزار کودک در غزه بدون بیهوشی تحت عمل قطع عضو قرار گرفته‌اند و اسرائیل اجازه ورود دارو و امکانات پزشکی به غزه را نمی‌دهد. اسرائیل بیش از 20 هزار فلسطینی را در غزه به بهانه از بین بردن حماس قتل عام کرده و سوال ما این است که چرا جان فلسطینیان اهمیت ندارد؟

 

این مسئول سازمان ملل تصریح کرد، در این میان سکوت غربی‌ها در قبال جنایاتی که علیه مردم فلسطین انجام می‌شود، به معنای همدستی با این جنایات است.

 

همچنین صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز در همین زمینه اعلام کرد که 2023 خونین‌ترین سال برای کودکان فلسطینی بود و خشونت علیه کودکان فلسطینی به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است.

 

«جیمز الدر» سخنگوی یونیسف اعلام کرد که بی‌تفاوتی صاحبان قدرت نسبت به اتفاقات غزه منجر به وقوع یک فاجعه انسانی در این منطقه شده که یک میلیون کودک از آن رنج می‌برند. غزه خطرناک‌ترین مکان برای کودکان در کره زمین است. قتل عام این تعداد کودک در تجاوزات اسرائیل ضد غزه نشان می‌دهد که این کودکان چگونه به شکل تبعیض آمیز (نسبت به سایر کودکان جهان) مورد هدف قرار می‌گیرند.

 

وی با اشاره به تعداد زیادی از کودکان غزه که اعضای بدن آنها در نتیجه بمباران‌ها و تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی قطع شده است گفت، بسیار تاسف‌آور است که هزاران کودکی که هر روز در غزه قتل عام می‌شود صرفا تبدیل به عدد و آمار شده‌اند. ما جنگ اسرائیل علیه غزه را جنگ با کودکان می‌نامیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار