ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

سخنگوی وزارت خارجه: روابط خوبی در آسیای مرکزی، قفقاز و آذربایجان برقرار کردیم

سخنگوی وزارت خارجه: روابط خوبی در آسیای مرکزی، قفقاز و آذربایجان برقرار کردیم سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: فضای روابط با همسایگان در دولت سیزدهم متحول شده و در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و تجاری روابط تجاری کشورمان شتاب خوبی صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی شنبه شب در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: در دولت سیزدهم روابط خارجی از حوزه مرکزی اکنون به استان‌ها و حتی شهرستان‌ها تسریع پیدا کرده است.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم سیاست روابط استان‌ها با همسایگان به عنوان یک اصل، دامنه آن‌ها تسریع پیدا کرده و استان‌ها می‌توانند در حوزه سیاست خارجی نقش جدی خود را در حوزه اقتصادی و تجاری ایفا کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: نگاه دولت به ارتقای نقش استان‌ها در روابط خارجی به واقع یک نگاه جدی و در تلاش است که این موضوع ارتقا یابد.

کنعانی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در زمینه روابط با همسایگان وضعیت بسیار خوبی را شاهد هستیم، بیان کرد: فضای روابط با همسایگان در این دولت متحول شده و در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و تجاری روابط تجاری ما شتاب خوبی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: به خاطر اینکه به شعار روابط با همسایگان جامعه عمل بپوشانیم روابط خوبی را در آسیای مرکزی، قفقاز و آذربایجان برقرار کردیم.

کنعانی عنوان کرد: در حوزه‌های خاص اقتصادی و تجاری با شرایط امیدآفرین فاصله‌های قابل توجهی داریم، اما روند ما دلگرم کننده است.

وی با اشاره به اینکه به اینکه خراسان جنوبی به لحاظ تمدنی قدمت زیادی دارد از ظرفیت‌های طبیعی و خدادادی متعددی هم برخوردار است، بیان کرد: اتاق‌های تعاون و بازرگانی می‌تواند نقش موثری در توسعه تجارت خارجی استان داشته باشند؛ همچنین میزبانی استان از هیات‌ها، سفرا و دیپلمات‌های خارجی نیز کمک کننده خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: این افراد پس از سفر به استان ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان را منتقل می‌کنند و از طرفی هم در جذب شرکت‌های خارجی به استان خیلی کمک کننده هستند. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده