سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

طرح جدید قوه قضائیه برای جلوگیری از زمین‌خواری

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با کمک مجلس طرحی تهیه و تقدیم کردیم که با رونق دادن و توسعه اعتبار اسناد رسمی مانع این مفاسد شویم و همکاران ما سعی می‌کنند در این زمینه پیشگام باشند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح الله خداییان ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: ما در راستای طرح تحول ریاست قوه قضائیه یک سری برنامه‌ها جهت تسریع در انجام امور و سرعت دادن به کارها داریم که از جمله کارهایی که در دستور کار همکاران ما قرار دارد، مکانیزه کردن امور است.

 

وی افزود: بسیاری از امور نیاز است که با سرعت انجام شوند چون از طریق سنتی کارها به کندی انجام می‌شود بر این اساس توسعه فناوری اطلاعات در سازمان از جمله برنامه‌های ماست.

 

معاون قوه قضائیه عنوان کرد: برنامه دیگر که در دستور کار سازمان قرار دارد اجرای طرح کاداستر و تثبیت مالکیت‌های مردم و به ویژه مالیکت دولت بر اراضی ملی، منابع طبیعی و اراضی دولتی است که این امر هم در مبارزه با زمین‌خواری و مفاسد اقتصادی جلوگیری می‌کند هم از منازعات مردم و اختلافات ملکی و در نتیجه کاهش پرونده در مراجع قضایی بسیار موثر است و مانع طرح دعوای می‌شود.

 

وی بیان کرد: اقدام دیگری که در دستور کار داریم توسعه سند رسمی است، امروزه بسیاری از معاملاتی که روی زمین‌ها یا املاکی صورت می‌گیرد دارای سابقه ثبتی و به صورت عادی است و معاملات عادی زمینه کلاهبرداری، پولشویی و فرار مالیاتی را فراهم می‌کند.

 

خداییان گفت: با کمک مجلس طرحی تهیه و تقدیم کردیم که با رونق دادن و توسعه اعتبار اسناد رسمی مانع این مفاسد شویم و همکاران ما سعی می‌کنند در این زمینه پیشگام باشند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر