پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

طرح جدید قوه قضائیه برای جلوگیری از زمین‌خواری

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با کمک مجلس طرحی تهیه و تقدیم کردیم که با رونق دادن و توسعه اعتبار اسناد رسمی مانع این مفاسد شویم و همکاران ما سعی می‌کنند در این زمینه پیشگام باشند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح الله خداییان ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: ما در راستای طرح تحول ریاست قوه قضائیه یک سری برنامه‌ها جهت تسریع در انجام امور و سرعت دادن به کارها داریم که از جمله کارهایی که در دستور کار همکاران ما قرار دارد، مکانیزه کردن امور است.

 

وی افزود: بسیاری از امور نیاز است که با سرعت انجام شوند چون از طریق سنتی کارها به کندی انجام می‌شود بر این اساس توسعه فناوری اطلاعات در سازمان از جمله برنامه‌های ماست.

 

معاون قوه قضائیه عنوان کرد: برنامه دیگر که در دستور کار سازمان قرار دارد اجرای طرح کاداستر و تثبیت مالکیت‌های مردم و به ویژه مالیکت دولت بر اراضی ملی، منابع طبیعی و اراضی دولتی است که این امر هم در مبارزه با زمین‌خواری و مفاسد اقتصادی جلوگیری می‌کند هم از منازعات مردم و اختلافات ملکی و در نتیجه کاهش پرونده در مراجع قضایی بسیار موثر است و مانع طرح دعوای می‌شود.

 

وی بیان کرد: اقدام دیگری که در دستور کار داریم توسعه سند رسمی است، امروزه بسیاری از معاملاتی که روی زمین‌ها یا املاکی صورت می‌گیرد دارای سابقه ثبتی و به صورت عادی است و معاملات عادی زمینه کلاهبرداری، پولشویی و فرار مالیاتی را فراهم می‌کند.

 

خداییان گفت: با کمک مجلس طرحی تهیه و تقدیم کردیم که با رونق دادن و توسعه اعتبار اسناد رسمی مانع این مفاسد شویم و همکاران ما سعی می‌کنند در این زمینه پیشگام باشند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار