دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پلیس نیویورک بعد از به قتل رساندن اعضای خانواده‌اش خودکشی کرد

مقامات پلیس آمریکا از پیدا شدن اجساد یک خانواده چهار نفره خبر دادند و اعلام کردند که گروهبان اداره پلیس نیویورک همسر و پسران خود را قبل از اینکه خودکشی کند، به ضرب گلوله کشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ تارنمای شبکه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» گزارش داد: مقامات پلیس آمریکا اعلام کردند که واتسون مورگان ۴۹ ساله که گروهبان اداره پلیس «برانکسویل» در نیویورک است، همسرش اورنلا مورگان ۴۳ ساله و ۲ پسر ۱۰ و ۱۲ ساله خود را قبل از اینکه خودکشی کند، به ضرب گلوله به قتل رسانده است.

بر اساس این گزارش، پس از اینکه واتسون مورگان برای شیفت عصر خود در اداره پلیس برانکسویل حاضر نشد، پلیس جسد آن‌ها را در خانه‌شان در شهر «نیو سیتی» در حومه نیویورک کشف کرد.

اداره پلیس «کلارکتاون» اعلام کرد: «در این مرحله از تحقیقات، به نظر می‌رسد که واتسون همسر و ۲ فرزندش را قبل از اینکه خودکشی کند، کشته است.»

پلیس گفت که هر چهار نفر به ضرب گلوله زخمی شده بودند و یک قبضه اسلحه کمری نیز در محل حادثه کشف شده است.

سازمان آرشیو خشونت‌های مسلحانه (GVA) پیشتر اعلام کرد که در سال ۲۰۲۳ بیش از ۴۲ هزار نفر در آمریکا با سلاح‌ها گرم و سرد جان خود را از دست دادند.

این آمار حاکی است که در آمریکا روزانه تقریبا ۱۱۸ نفر به دلیل خشونت‌های مسلحانه جان خود را از دست داده‌اند. همچنین ۳۵ هزار و ۷۳۷ تن نیز در این تیراندازی‌ها زخمی شده‌اند.

نتایج نظرسنجی موسسه افکارسنجی پیو هم نشان می‌دهد که افزایش خشونت مسلحانه در آمریکا، شهروندان این کشور را به خرید و مالکیت سلاح ترغیب کرده، به نحوی که ۷۲ درصد از مردم به دلیل نگرانی از امنیت و به منظور محافظت از خود اسلحه داشته یا قصد خرید آن را دارند. / ایرنا

ارسال نظر