سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

وزیر آموزش و پرورش: اشکالات رتبه‌بندی معلمان در حال حل شدن است / جذب ۵۰ هزار معلم جدید

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شش هزار مدرسه در دولت سیزدهم ساخته و تکمیل شده است، گفت: هزار مدرسه دیگر تا بهمن ماه به بهره‌برداری می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش عصر امروز در شورای آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه سنددار کردن املاک آموزش و پرورش در سطح کشور یک ضرورت است و حتماً باید پیگیری شود، اظهار داشت: در این جلسه عنوان شد که برای تکمیل اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان اعتباری دیده نشده و نهایتاً یک ملک تهاتر شده که باید کار پیگیری شود و تکمیل ساختمان جدید اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان به نتیجه برسد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه نیمه تمام ساختمان جدید اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان باید هر چه زودتر به نتیجه برسد، افزود: ساختمان فعلی باید جزو املاک مولدسازی قرار گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این ساختمان ناایمن است و پیشنهاد داریم که تمام منابع حاصل از مولدسازی ساختمان قدیمی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان هزینه ساخت اردوگاه شهید سلیمانی شود، افزود: البته می‌شود این منابع را سه قسمت کرد و در دانشگاه فرهنگیان و مدرسه سازی نیز آن را هزینه کرد که با این روش پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشسرا‌ها باید به دانشگاه فرهنگیان برگردد، گفت: املاک وقفی هم که در اختیار آموزش و پرورش هست باید تعیین تکلیف شود؛ اگر استان به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در منطقه غرب شهر کرمان زمین بدهد در ساخت کانون در آن منطقه حتماً کمک خواهیم کرد.

صحرایی با بیان اینکه مدرسه ویژه دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه و توانخواهان در کرمان ساخته می‌شود و ساخت این مدرسه در سال آینده انجام می‌شود، افزود: هر چه در آموزش و پرورش تلاش شود برای آیندگان است.

وی با اشاره به اینکه تحول کمی درد دارد، اما مانند کار جراح است که بعداً نتیجه می‌دهد، بیان کرد: رتبه‌بندی معلمان یک کار تحولی بود که در این دولت با جدیت پیگیری شد و اشکالات کار در حال حل شدن است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کنکور یک دغدغه بود که امروز با عدالت برگزار می‌شود، ادامه داد: ۶ هزار مدرسه در این دولت ساخته و یا تکمیل شده که کار بسیار بزرگی بود و ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه تا بهمن ماه امسال حدود هزار مدرسه دیگر نیز به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۲ هزار و ۱۵۶ فضای ورزشی در قالب طرح شهید سلیمانی ساخته و تحویل شده است و این روند ادامه دارد.

صحرایی با بیان اینکه ۳۰ هزار مهدکودک در کشور متولی پیدا کردند و امروز ساختار سازی شده است، افزود: امسال حدود ۵۰ هزار معلم جدید غیر از دانشگاه فرهنگیان با ساز و کار جدید جذب شده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر