سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند

زمان آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای جذب ۷۲ هزار معلم اعلام شد

وزارت آموزش و پرورش اسفند امسال با برگزاری آزمون جدید استخدامی به جذب ۷۲ هزار معلم، مربی بهداشت، مشاور، مربی امور تربیتی و تربیت بدنی برای مدارس اقدام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت آموزش و پرورش اسفند امسال برای جذب 70 هزار معلم در مدارس کشور مجدد آزمون استخدامی برگزار خواهد کرد.

 

در این آزمون استخدامی علاوه بر جذب معلم، تعداد قابل توجهی مربی امور تربیتی، مشاور، مربی تربیت بدنی و مراقب سلامت استخدام می‌شوند.

 

به گفته علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، 72 هزار معلم، مشاور و مربی پرورشی از طریق آزمون استخدامی اسفند امسال جذب خواهند شد و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور در رشته‌های مرتبط با حداقل مدرک کارشناسی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه افراد پذیرفته شده از مهر سال آینده تدریس در کلاس درس را آغاز خواهند کرد، افزود: 19100 نفر مشاور، مربی امور تربیتی، مربی بهداشت و معلم تربیت بدنی و 53 هزار دبیر و آموزگار استخدام خواهند شد.

 

به گفته فرهادی، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و معلمان خرید خدمات برای استخدام در وزارت آموزش و پرورش، در این آزمون شرکت کنند چون امتیازاتی برای آنها در نظر گرفته شده است همچنین سال‌های تدریس در مدارس به حداکثر سن آنها اضافه خواهد شد.

 

او پیش از این هم گفته بود: به‌زودی تمام مدارس شبانه‌روزی و سمپاد (استعدادهای درخشان) به مربی امور تربیتی، مشاور، مربی تربیت‌بدنی و سلامت مجهز خواهند شد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار