خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا

مدودف: در سال ۲۰۲۴ نئوفاشیسم را شکست خواهیم داد

مدودف: در سال ۲۰۲۴ نئوفاشیسم را شکست خواهیم داد معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرد، هدف اصلی کشورش در سال جدید میلادی رقم زدن شکست نهایی فاشیسم است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری مدودف»، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در پیامی که به مناسبت فرا رسیدن سال نوی میلادی منتشر کرد گفت، کشورش شکست دادن نهایی نئوفاشیسم را به عنوان هدف اصلی خود برای سال 2024 دنبال خواهد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، مدودف در سخنرانی به مناسبت فرا رسیدن سال نوی میلادی که در کانالش در پیام‌رسان تلگرام منتشر کرد گفت: «هم اکنون مهم‌ترین هدف مردم روسیه این است که سال 2024 را تبدیل به سال شکست نهایی نئو فاشیسم کنند؛ پدیده‌ای که دشمنان روسیه به رغم پیروزی بزرگ پدران و پدر‌بزرگ‌های‌ ما در تلاش برای احیایش هستند.»

 

مدودف در ادامه این سخنرانی همچنین از سربازان شرکت کننده در عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین که حافظ وطنشان بوده‌اند تشکر کرد. مدودف که سابقا رئیس جمهور روسیه نیز بوده ادامه داد: «آنهایی که به همراه همرزمانشان در خط مقدم جنگ باقی می‌مانند در دل و ذهن روسها جای دارند.»

 

مدودف تصریح کرد: «توسعه پایدار و باثبات و رفاه نسل های آینده روسیه به دستان ما اتفاق می‌افتد. ما مسئول رقم زدن سرنوشت میهن بزرگ، قدرتمند و سعادتمند خود هستیم. ما سنت‌های باشکوه تاریخمان را حفظ کرده و ادامه خواهیم داد. ما به جلو حرکت خواهیم کرد و با از خودگذشتگی در جهت تعالی روسیه و پیروز ساختن آن کار خواهیم کرد.»

 

پیش از این، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه نیز در یک سخنرانی به مناسبت سال نوی میلادی، با ستایش از ارتش روسیه، خواستار وحدت مردم این کشور شد.

 

پوتین در این سخنرانی که از تلویزیون دولتی روسیه پخش شد، گفت: «بارها ثابت کرده‌ایم که می‌توانیم سخت‌ترین مشکلات را حل کنیم و هرگز عقب نخواهیم نشست، زیرا هیچ نیرویی وجود ندارد که بتواند ما را از هم جدا کند.»

 

پوتین خطاب به نیروهای مسلح روسیه گفت: «شما قهرمانان ما هستید. قلب ما با شماست. به شما افتخار کرده و شجاعت شما را تحسین می‌کنیم.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار