واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

مدودف: زلنسکی یک «پست‌فطرت» است

معاون شورای امنیت روسیه با تاکید بر اینکه مسکو همواره تاسیسات غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد، رییس جمهور اوکراین را «پست‌فطرت» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 02
کد خبر: ۲۲۱۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به حمله کی‌یف به شهر مرزی بلگورود، تاکید کرد که مسکو همواره اصول جنگی را رعایت و به تاسیسات نظامی حمله می‌کند اما حمله به بلگورود با دستور ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین صورت گرفته است.

 

اوکراین روز شنبه به روی شهر مرزی بلگورود روسیه که در فاصله حدود ۴۰ کیلومتری مرز دو کشور واقع شده است، آتش گشود. این حمله پس از بمباران شهرهای اوکراین به دست نیروهای روس صورت گرفت و در پی آن ۲۵ نفر کشته و ۱۰۸ تن زخمی شدند.

 

مدودف در واکنش به این حمله در پیامی در فضای مجازی نوشت: بدیهی است که حمله تروریستی به بلگورود و مرگ غیرنظامیان، جنایتی بیرحمانه است که از ناتوانی کی‌یف در تغییر شرایط در خط مقدم جنگ حکایت دارد.

 

وی در ادامه گفت که «احتمالا برخی افراد پست همچون زلنسکی این رویا را دارند که نیروهای مسلح ما مرکز شهر کی‌یف را به شکل نوار غزه دربیاورند!»

 

مدودف مدعی است که راس قدرت در اوکراین احتمالا در خفا آرزوی چنین حمله‌ای از جانب مسکو را دارد زیرا به بهانه چنین اتفاقی، راحت‌تر می‌توانند برای سلاح بیشتر «به اربابان‌شان التماس کنند.»

 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد حمله اوکراین را «نقض قوانین بشردوستانه بین‌المللی» خواند و آن را محکوم کرد. به گفته یکی از منابع امنیتی مسکو که نخواست نامش فاش شود، زلنسکی شخصا دستور حمله به بلگورود را صادر کرده بود.

 

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که «انگلیس پشت پرده این حمله تروریستی است و آمریکا و اتحادیه اروپا نیز مسوول بخشی از این حمله هستند.

 

مقامات دفاعی اوکراین مدعی هستند که نیروهای این کشور صرفا زیرساخت‌ها و تاسیسات نظامی را هدف گرفتند و هرگونه ویرانی و تخریب تاسیسات غیرنظامی در نتیجه ضعف پدافند هوایی روسیه حادث شده است.

 

مدودف صرف نظر از محکوم کردن اقدامات کی‌یف، یک روز پیش نوشته بود که «ارتش روسیه خسارت قابل توجهی به ارتش رژیم کی‌یف و سایر زیرساخت‌های این رژیم وارد کرده است.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار