درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

فرمانده کل ارتش: حضور در انتخابات به مثابه مبارزه با یک دشمن بیگانه و جهاد در راه خداست

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه با حضور پر شور در انتخابات، سرنوشت امروز و فردای کشورمان را تعیین می کنیم، گفت: حساسیت و اهمیت حضور در انتخابات همه را وادار می کند که دغدغه هرچه باشکوه تر برگزار شدن انتخابات را داشته و برای محقق شدن این مهم وقت گذاشته و برنامه ریزی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در همایش بصیرتی فرماندهان و مسئولان یگان های عمده ارتش که به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، ضمن تبریک به‌مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) گفت: تشکیل این همایش کار بسیار لازم و به موقعی است، که ان شاالله از درون آن راه‌ها و اقدامات مناسب برای هرچه بهتر انجام شدن انتخابات استخراج شود.

 

وی با تاکید بر اهمیت انتخابات گفت: انتخابات همیشه برای هر یک از اموری که صورت می‌گیرد سرنوشت ساز است؛ چه انتخابات مجلس خبرگان باشد، چه انتخابات ریاست جمهوری و چه انتخابات مجلس و چه انتخابات دیگر.

 

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: ما با انتخابات خود، کسانی را که وکیل خود و جامعه خود و آرمان‌ها و خواسته‌های خود قرار می‌دهیم که بنشینند و برای تحقق آرمان‌ها و خواسته‌های موکلان خود ریل گذاری کنند؛ کار آنها محدود به دوره نمایندگی هم نیست سال‌ها بعد از آن آثار آن ادامه دارد همین امروز ما از قوانین خوب و راهگشا که در دوره اول تصویب شده بهره‌مندیم و به آنچه این ویژگی را نداشته دچار هستیم پس ما داریم سرنوشت خود و فرزندان و امروز و فردای کشور را تعیین می‌کنیم.

 

امیر سرلشکر موسوی ادامه داد: این حساسیت و اهمیت همه را وادار می‌کند که دغدغه آن را داشته باشند به آن بیندیشند و برای آن وقت بگذارند.

 

وی بیان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند؛ بر همه است که این حساسیت و الزام را تبیین کنند و همه مخاطبین امروز این همایش این تکلیف و وظیفه ملی را بر دوش دارند.

 

فرمانده کل ارتش اذعان داشت: اگر بپذیریم که سعی و تلاش و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات و مبارزه وقتی در مقابل دشمن باشد جنبه جهاد به خود می‌گیرد، پس حضور در انتخابات واقعاً جهاد است؛ وقتی می‌بینیم دشمنان اینقدر برنامه‌ریزی می‌کنند، پول خرج می‌کنند، امپراطوری رسانه‌ای را پای کار می‌آورند و به هر ترفندی دست می‌زنند که حضور پرشور در پای صندوق رای شکل نگیرد، معلوم می‌شود رفتن پای صندوق به رغم دشمن، یعنی جهاد و یعنی مبارزه با دشمن آن هم جهادی که هیچکس ناتوان از شرکت در آن نیست.

 

امیر سرلشکر موسوی تاکید کرد: اصل حضور در صحنه است، ما روزهای بزرگی در تقویم داریم، ۲۲ بهمن، روز قدس، ۹ دی و... که مردم به خیابان می‌آیند، به صحنه می‌آیند و حضور خود و پای کار بودن خود را نشان می‌دهند؛ انتخابات هم یک حضور در صحنه بسیار مهم است، دشمن را از دشمنی مأیوس می‌کند، دلسرد می‌کند و همه ملت را به حضور هم دلگرم و امیدوار می‌کند. مسئولین را نسبت به خدمت به مردم وادار و جدی‌تر می‌کند.

 

وی ادامه داد: هرچه رای بالاتر باشد احساس مسئولیت و احساس پاسخگویی نمایندگان منتخب بالاتر می‌رود.

 

فرمانده کل ارتش خاطر نشان کرد: روز انتخابات یک جشن ملی است شما دیده‌اید، روزهای انتخابات، حضور پرشور مردم، مثل یک جشن ملی است؛ همه دست به دست هم بدهیم این جشن ملی به بهترین شکل ممکن برگزار شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر