عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پیام امیرعبداللهیان به مناسبت سال نوی میلادی: ۲۰۲۴ سال سرنوشت‌سازی خواهد بود

پیام امیرعبداللهیان به مناسبت سال نوی میلادی: ۲۰۲۴ سال سرنوشت‌سازی خواهد بود وزیر امور خارجه ایران با اشاره به تداوم جنایات صهیونیست‌ها در غزه، سال ۲۰۲۴ را سال سرنوشت‌ساز برای سنجش استانداردهای حقوق‌ بشر خواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی امروز سال نو میلادی آغاز شد که حملات و جنایات صهیونیست‌ها در غزه همچنان ادامه دارد، در همین خصوص وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان امروز (دوشنبه) ۱۱ دی ماه و در ساعات آغازین سال نو میلادی با اشاره به تداوم جنایات صهیونیست‌ها در غزه که نزدیک به سه ماه از آن می‌گذارد و بیش از ۲۱ هزار شهید به همراه داشته، عنوان کرد: ‏سال ۲۰۲۳ در حالی به پایان رسید که نسل‌کشی و کشتار فلسطینی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی، چشم‌انداز مبهمی از وضعیت آینده صلح و امنیت بین‌المللی به نمایش گذاشت؛ از همین جهت سال ۲۰۲۴ سالی سرنوشت‌ساز برای سنجش استانداردهای حقوق‌ بشر خواهد بود.

 

امیرعبداللهیان همچنین یادآور شد: مناسبات سال گذشته در عرصه بین‌المللی بیانگر تقویت گرایش کشورهای مستقل به چندجانبه‌گرایی و مشارکت فعال در سازوکارهای منطقه‌ای یا چندجانبه بین‌المللی بود.

 

وی در پیامی سال جدید میلادی را به هموطنان مسیحی و ملت‌هایی که سال نو میلادی را جشن می‌گیرند و همچنین همتایان خود تبریک گفت و ‏برای جهانیان در سال جدید میلادی آرزوی شادکامی، سعادت و صلح کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه ناصر کنعانی نیز امروز (دوشنبه) در نشست هفتگی با خبرنگاران فرارسیدن سال نو میلادی را به هموطنان مسیحی و مسیحیان جهان و پیروان ادیان آسمانی تبریک گفت و افزود: ملت‌های جهان به ویژه مسیحیان جهان در شرایطی سال نو میلادی را جشن می‌گیرند که سرزمین زادگاه عیسی مسیح در فلسطین تحت بی سابقه‌ترین جنایات رژیم غاصب صهیونیستی قرار دارد.

 

کنعانی با بیان اینکه جای تأسف است این رژیم در سایه حمایت تمام عیار رژیم آمریکا حتی در ایام سال نو میلادی دست از جنایات ضد انسانی و اقدامات شرورانه و ماجراجویانه خود علیه ملت مظلوم فلسطین برنداشت و این جنایات را به صورت مستمر در حدود سه ماه متوالی ادامه می‌دهد، از جامعه جهانی خواست به مسؤولیت‌های بین‌المللی، حقوقی و انسانی خود در حمایت از مردم فلسطین و ایجاد بازدارندگی فوری در مقابل ماشین کشتار و جنایات رژیم صهیونیستی عمل کند و انتظارات ملت‌های دنیا را در پایان بخشیدن به این تراژدی دردناک انسانی جامه عمل بپوشاند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار