هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو»

توضیحات سردار رادان درباره افزایش توان عملیاتی پلیس تهران

فرمانده کل انتظامی گفت: هزار دستگاه موتورسیکلت به سازمان تحرکاتی تهران بزرگ با کمک فرماندهی و خیرین اضافه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۱۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 02
کد خبر: ۲۲۱۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر. سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی در برنامه ارتقای ظرفیت عملیاتی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: ناوگان تیم‌های واکنش سریع و ضربت پلیس پایتخت را افزایش می‌دهیم. این تلاش‌ها و کوشش‌های شبانه‌روزی پلیس تهران ما را بر آن داشت که چالاکی و سرعت عمل یگان‌های تهران را بیش از گذشته کنیم.

 

او تصریح کرد: یکی از مسیر‌های چابکی، داشتن موتورسیکلت‌هایی است که بتواند واحد‌های ما را به هدف و مقصد نزدیک کند.

 

رادان گفت: به همین جهت با تلاش فرمانده تهران و کمک خیرین این مهم انجام شد و هزار دستگاه موتورسیکلت به سازمان تحرکاتی تهران بزرگ اضافه شد.

 

فرمانده کل انتظامی تصریح کرد: تلاش داریم بتوانیم روز به روز تحرک انتظامی کشور را افزایش دهیم و روز به روز بتوانیم وسایل و تجهیزات مورد نیاز واحد‌ها و افراد خدوم را توسعه بدهیم و در مسیر هوشمندی حرکت کنیم. توقع داریم در طرح‌های جدید پلیس، ماموران پلیس تهران بسیار هوشمندانه عمل کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار