عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

موشک‌های M90 القسام در راه تل‌آویو

گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس امروز اول ژانویه ویدئویی از موشک‌های M90 خود منتشر و با دو پیام، تل‌آویو را تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 02
کد خبر: ۲۲۱۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «تل‌آویو خواهد سوخت» و «قدس آزاد خواهد شد»، این دو پیام کوتاه اما مهم شاخه نظامی حماس هم‌زمان با آغاز سال نوی میلادی خطاب به اسرائیلی‌ها بود.

 

بعد از انتشار این ویدئو توسط گردان‌های القسام و نمایش دادن انبار موشکی خود، دو جمله آن‌ها به هشتگ پرتکرار فضای مجازی تبدیل شد؛ شبکه‌های خبری هم مشغول تحلیل قدرت میدانی حماس بعد از گذشت ۸۸ روز از عملیات طوفان الاقصی شدند.

 

استودیوی تحلیل تحولات غزه در شبکه الجزیره

حماس روز گذشته، دوشنبه با شلیک دست‌کم ۲۷ موشک تل‌آویو را در نخستین دقایق سال نو میلادی در هم کوبید؛ این حملات در حالی صورت گرفت که ارتش اعلام کرده بود ظرفیت شلیک موشک از غزه کاهش یافته است.

 

روزنامه‌نگار اسرائیلی هلیل بیتون روز گذشته بعد از این حملات تصریح کرد که «حمله موشکی به تل‌آویو پس از گذشت ۳ ماه از جنگ در غزه، در شرایطی انجام شد که نیروهای اسرائیلی در نوار غزه حضور دارند».

 

تحلیگر اسرائیلیِ دیگر امیر بوحبوط هم شب گذشته تاکید کرد که «این حمله حماس ثابت کرد که این جنبش همچنان از قدرت رهبری، کنترل فعال و توان شلیک موشک‌های دوربرد برخوردار است».

 

رادیو ارتش اسرائیل روز یک‌شنبه ۳۱ دسامبراعلام کرده بود «حتی اگر جنگ با موفقیت اسرائیل در دستیابی به اهدافش به پایان برسد، موشک‌های غزه به صفر نخواهد رسید».

 

روزنامه تایمز اسرائیل روز گذشته با اعلام خبر عقب‌نشینی ۵ تیپ دیگر از نظامیان اسرائیلی، فاش کرد که «قرار است طی هفته‌های آینده شمار بیشتری از نیروهای ارتش از باریکه غزه خارج شوند»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده