دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

آغاز اعتصاب بی‌سابقه پزشکان در انگلیس

اعتصاب ۶ روزه پزشکان انگلیسی در مناقشه حقوقی که طولانی‌ترین اعتصابات در تاریخ ۷۵ ساله خدمات درمان ملی این کشور محسوب می‌شود، بیماران را در فصل زمستان در معرض خطر قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه پزشکی انگلیس از امروز (چهارشنبه) اعتصاب ۶ روزه خود را در مناقشه حقوقی با دولت این کشور، آغاز کرد؛ مساله‌ای که در پیک شیوع بیماری‌های ویروسی در فصل زمستان، سلامت بیماران را در معرض خطر قرار خواهد داد.

 

پزشکان انگلیسی نیز همچون سایر بخش‌های اصلی این کشور در طول یک سال گذشته، مجموعه‌ای اعتصابات را به‌راه انداخته و خواستار افزایش دستمرد شدند.

 

اتحادیه پزشکان انگلیس در بیانیه‌ای از دولت این کشور خواست تا برای پایان بخشیدن به اعتصابات، پیشنهادی «قابل اتکا» ارائه دهد. این اعتصابات قطعاً خطر افزایش فشار بر بخش درمان را تشدید خواهد کرد آن هم در فصلی که بیش از ۷.۷ میلیون نفر در صف پذیرش بیمارستان‌ها و مرکز درمانی هستند.

 

این اتحادیه نوشته است: روحیه کارکنان بخش درمان در پایین‌ترین سطح قرار دارد. بسیاری این سوال را از خود می‌پرسند که آیا شغلی که انتخاب کرده‌اند همچنان ارزش ادامه دادن را دارد! دولت این فرصت را دارد تا به پزشکان ثابت کند که آنها هنوز هم در این کشور آینده شغلی دارند.

 

خدمات بهداشت ملی انگلیس که از زمان بنیانگذاری در سال ۱۹۴۸، همواره خدمات رایگان ارائه می‌دهد، از ابتدای اعتصابات در سال ۲۰۲۳، در مجموع ۱.۲ میلیون مورد نوبت پذیرش را لغو کرده است.

 

دولت انگلیس که در ماه‌های اخیر با توافق دستمزدی جدید برای سایر کارکنان بخش درمان شامل پرستاران و پزشکان ارشد موافقت کرده است، با افزایش دستمزد مخالف بوده و می‌گوید که این اقدام تورم را تشدید می‌کند.

 

اتحادیه پزشکان انگلیس پس از دریافت پیشنهاد افزایش ۸ تا ۱۰ درصدی دستمزد، مذاکرات با دولت را متوقف کرد و از ۲۰ دسامبر ۲۰۲۳ دست به اعتصاب زده است. این اتحادیه به‌دنبال از افزایش ۳۵ درصدی دستمزد است.

 

کارورزان رشته پزشکی که از امروز به این اعتصابات پیوسته‌اند، پزشکان دارای صلاحیت با تجربه چندین ساله هستند که تحت هدایت پزشکان ارشد کار می‌کنند و بخش قابل توجهی از جامعه پزشکی این کشور را در برمی‌گیرند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار