واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

موضوع اصلی نشست سه جانبه آنکارا فاش شد

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه روز جمعه به نشست سه‌جانبه این کشور با ایران و روسیه در هفته آینده اشاره کرد و گفت که موضوع این نشست به استان ادلب سوریه اختصاص خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ، اردوغان در گفت وگو با خبرنگاران در استانبول، یادآورشد که مسائل مربوط به پست‌های دیده‌بانی در ادلب و مبارزه با تروریسم در این استان از جمله مواردی است که در این نشست که قرار است در ۱۶ سپتامبر ( ۲۵ شهریور ماه )در آنکار برگزار شود، بررسی خواهد شد.

 

اردوغان همچنین به حمله تروریستی در روز پنجشنبه گذشته در دیاربکر اشاره کرد و ادامه داد که «ما به مبارزه با تروریسم به رغم تمامی اتفاقات، ادامه خواهیم داد .»

 

رئیس‌جمهوری ترکیه درباره همکاری با آمریکا در منطقه شرق فرات و گشت زنی مشترک نیز گفت که اکنون بالگردهای نظامی دو کشور به طور مشترک در این منطقه عملیات لجستیکی انجام می‌دهند.

 

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری روز جمعه گفت که حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» به دعوت رسمی رجب طیب اردوغان همتای ترکیه ای خود برای حضور و سخنرانی در پنجمین دور اجلاس سه جانبه سران ایران، روسیه و ترکیه که روز دوشنبه ۲۵ شهریور ماه و در ادامه رایزنی های سه کشور ضامن روند آستانه برای حل بحران سوریه برگزار می شود به آنکارا سفر می کند.

 

«پرویز اسماعیلی» افزود: علاوه بر مذاکرات روسای جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه در این اجلاس، طرفین برای ادامه و توسعه همکاری های سه جانبه در حوزه های مختلف اقتصادی و همچنین ارتباطات منطقه ای گفت و گو می کنند.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار