افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم

واکنش دبیرکل سازمان ملل به حمله تروریستی کرمان

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل حمله تروریستی امروز چهارشنبه در کرمان ایران را به شدت محکوم کرد و به دولت و ملت ایران تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فلورنسیا سوتو نینو، معاون سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: دبیرکل سازمان ملل حمله امروز به مراسم یادبود در شهر کرمان در جمهوری اسلامی ایران را که بر اساس گزارش‌ها بیش از ۱۰۰ کشته و تعداد زیادی زخمی برجای گذاشت، به شدت محکوم می‌کند.

این سخنگوی سازمان ملل تصریح کرد: دبیر کل سازمان ملل متحد خواستار پاسخگو شدن مسئولان این حمله شد.

وی ادامه داد: دبیر کل سازمان ملل به خانواده‌های داغدار و مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران عمیقاً تسلیت می‌گوید و برای مجروحان آرزوی بهبودی دارد.

ساعت ۱۴:۴۵ دقیقه عصر امروز (چهارشنبه) در یک عملیات تروریستی در گلزار شهدای کرمان و مسیر زائران سردار سلیمانی، ۲ انفجار رخ داد که به دنبال آن، ۱۰۳ نفر شهید و ۱۴۱ نفر مجروح شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور جدیدترین آمار شهدا و مصدومان حادثه تروریستی را اعلام کرد و گفت: تا این لحظه ۱۰۳ مورد شهید قطعی در این حادثه به ثبت رسیده و ۱۴۱ مصدوم نیز توسط اورژانس به مراکز درمانی انتقال داده شده است.

بابک یکتاپرست روز چهارشنبه اظهار داشت: ۲ انفجار در این مراسم رخ داده است که اولین آن در منطقه زیرگذر جنب گنبد جبلیه و دومین انفجار در درگاه قلی بیگ نزدیک مسجد صاحب‌الزمان (عج) بوده است که این انفجار‌ها در نزدیکی محل تجمع امروز برای مراسم سردار سلیمانی اتفاق افتاده است.

در همین حال معاون امنیتی استاندار کرمان در گفتگو با رسانه‌ها تایید کرد که ۲ انفجار در مسیر‌های گلزار شهدا تروریستی بوده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار