پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

دستور دادستان کل کشور برای برخورد با حرمت‌شکنان حادثه تروریستی کرمان

دستور دادستان کل کشور برای برخورد با حرمت‌شکنان حادثه تروریستی کرمان دادستان کل کشور گفت: با توجه به ضرورت برخورد قاطع با اشخاص معاندی که بعد از حادثه تروریستی کرمان با تولید، انتشار و بازنشر محتوای خلاف قانون امنیت روانی جامعه را مخدوش کردند، باید دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی عوامل و مرتکبین را شناسایی و به دادسرا معرفی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 05
کد خبر: ۲۲۲۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، در پی حادثه دلخراش تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان و حرمت‌شکنی معدود افراد غافل و معاند در فضای مجازی، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور خطاب به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور دستور داد: با توجه به ضرورت برخورد قاطع با اشخاص غافل یا معاندی که بعد از حادثه دلخراش تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان، با تولید، انتشار و بازنشر محتوای کذب و خلاف قانون و دارای وصف مجرمانه در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، امنیت روانی جامعه را مخدوش می‎نمایند، لازم است به قید فوریت، دستگاه های اطلاعاتی، امنیتی و انتظام، ضمن رصد جامع، به‌هنگام و هوشمند در فضای مجازی و رسانه ای، کلیه عوامل و مرتکبین مرتبط با موضوع و دارای مسئولیت قانونی را شناسایی و به منظور رسیدگی و اقدام مناسب قضایی به دادسرای ذی‌صلاح معرفی کنند.

 

وی گفت: دادستان‌های محترم موظفند این امر را با رویکرد بازدارندگی محسوس و بصورت مستمر پیگیری و بر فرآیند اقدامات مربوط، نظارت موثر و قانونی داشته باشند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار