فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد

تمهیدات سازمان امور مالیاتی برای اتصال طلافروشان به سامانه مؤدیان

تمهیدات سازمان امور مالیاتی برای اتصال طلافروشان به سامانه مؤدیان سخنگوی سازمان امور مالیاتی از تمهیدات این سازمان برای اتصال طلافروشان به سامانه مودیان برای ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 05
کد خبر: ۲۲۲۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی موحدی‌بک‌نظر، در مورد آخرین وضعیت فعالان صنف طلا و جواهر در اتصال به سامانه مودیان و بارگذاری اطلاعات صورت حساب در این سامانه، گفت که فعالان صنف طلا و جواهر طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی، از ابتدای دی ماه سال جاری موظف شده‌اند، اطلاعات خرید و فروش و صورتحساب‌های خود را به صورت الکترونیکی در سامانه مؤدیان مالیاتی بارگذاری کنند.

 

وی افزود:‌ در این زمینه سازمان امور مالیاتی علاوه بر اینکه از طریق رایانه قابلیت بارگذاری اطلاعات صورت‌ حساب الکترونیکی وجود دارد، از طریق موبایل و اپلکیشن‌های مختلف هم این امکان برای طلافروشان فراهم است که اطلاعات صورت‌ حساب‌های الکترونیکی خود را در سامانه مؤدیان بارگذاری کنند.

 

سخنگوی سازمان امور مالیاتی همچنین گفت: همچنین شرکت‌های TSP یا شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مالیاتی معتمد نیز می‌توانند صورتحساب طلافروشان را به شکل الکترونیکی در سامانه مؤدیان بارگذاری کنند و همچنین کسانی که نه کامپیوتر دارند و نه گوشی موبایل اندرویدی در اختیار دارند، می‌توانند از طریق پایانه‌های فروش اندرویدی اطلاعات صورتحساب خود را در سامانه مؤدیان بارگذاری کنند.

 

وی همچنین گفت: اپلیکیشن‌های موبایلی برای طلافروشان در نظر گرفته شده است که می‌توانند اطلاعات صورت‌های حساب خود را در سامانه مؤدیان بارگذاری کنند، علاوه بر این تا کنون 8 شرکت معتمد ارائه‌دهنده خدمات مالیاتی از سازمان امور مالیاتی مجوز گرفته‌اند که می‌توان از طریق این شرکت‌ها هم اطلاعات صورت‌های حساب فعالان صنف طلا و جواهر را به روش الکترونیک بارگذاری کرد.

 

سخنگوی سازمان امور مالیاتی بر این نکته تأکید کرد:‌ هیچ گونه افزایش نرخی برای طلافروشان در کار نیست و قرار نیست، طبق قوانین جاری هیچ مالیات اضافه‌ای از خرید و فروش طلا به غیر از مالیات ارزش افزوده که از سود طلافروش و همچنین کارمزد طلا گرفته می‌شود و اصل طلا از آن معاف است، هیچ مالیات جدیدی گرفته شود.


سامانه مودیان مالیاتی

موحدی‌بک‌نظر همچنین گفت: طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی طلافروشان از ابتدای دی ماه امسال موظف هستند، اطلاعات خود را در سامانه مؤدیان بارگذاری کنند، البته چون این اولین بار است به طلافروشان مهلت داده شده است از اول دی ماه تا آخر زمستان سال جاری می‌‌توانند اطلاعات خرید و فروش خود را در این سامانه بارگذاری کنند.

 

وی همچنین در مورد تحقق درآمدهای مالیاتی در سال جاری گفت: درآمدهای مالیاتی در 9 ماهه امسال 97 درصد محقق شده است و پیش‌بینی می‌شود، تا آخر سال 100درصد درآمدهای قانونی مالیات با سامانه‌های در نظر گرفته شده، محقق و وصول شود.

 

به گزارش فارس، در روزهای اخیر در فضای رسانه‌های مجازی برخی از کسانی که قبلا فرار مالیاتی داشته‌اند، این الزام ارائه صورت‌حساب مالیاتی و اتصال به سامانه جامع مؤدیان را دستاویزی قرار داده و با نشر شایعاتی مبنی بر اینکه قرار است، مالیات 25 درصدی از طلا گرفته شود باعث نگرانی مردم شدند، در حالی که چنین چیزی واقعیت ندارد و فقط وظیفه اتصال فعالان صنف طلا و جواهر به سامانه مؤدیان مطرح است که اکثر طلافروشان از آن استقبال می‌کنند و تعداد اندکی که فرار مالیاتی داشته‌اند، از شفاف شدن و اتصال به سامانه‌ها هراس دارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار