کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

جنگ لفظی میان بایدن و ترامپ بالا گرفت

رئیس جمهور سابق آمریکا به حملات لفظی جو بایدن پاسخ داد و جو بایدن را «متقلب» خواند و وی را به «بی‌کفایتی، فساد، ضعف و ناکامی» متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ شنبه در سخنانی در ایالت آیووا گفت: سابقه بایدن در ضعف، بی‌کفایتی، فساد و ناکامی شکسته نشده است. به همین دلیل است که جوی متقلب امروز در پنسیلوانیا کارزاری رقت‌انگیز و هراس‌افکنانه به راه انداخت.

 

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی انتخاباتی خود در کالجی در ایالت پنسلوانیا با اشاره به وقایع ششم ژانویه ۲۰۲۰ گفت: پس از آن واقعه دردناک نزدیک بود تمامی آمریکا را از دست بدهیم. ستاد انتخاباتی ترامپ دغدغه گذشته را دارد، نه آینده. او مایل است که دموکراسی ما را قربانی کند و خودش به قدرت برسد.

 

وی افزود: ترامپ در حالی که تلاش می کند حقایق ششم ژانویه را بازنویسی کند، می خواهد در روش مشابه تاریخ کشورمان را بدزدد، می خواهد انتخابات را بدزدد. ما حقیقت را می دانیم زیرا ما به چشم خود آن را دیدیم. بنابراین این حقیقت شبیه چیز دیگری نیست، نه آن داستانی که قبلاً گفته شده است.این حقیقت بارها در تلویزیون نشان داده شد. ما به چشم خود آن را دیدیم. شورشیان هوادار ترامپ اعتراض کننده های صلح آمیزی نبودند، حمله آنها به کنگره یک خشونت آشکار بود. آنها شورشی بودند نه میهن پرست. آنها اعتقادی به قانون اساسی نداشتند.

 

ششم ژانویه ۲۰۲۱ (۱۷ دی سال ۹۹) کنگره آمریکا مشغول شمارش آرای مجمع برگزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگزار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند. اما طرفداران ترامپ در جمعیتی بزرگ به کنگره حمله کردند و پس از درگیری با نیرو‌های امنیتی، توانستند وارد ساختمان و اتاق‌های مختلف آن شوند.

 

به همین دلیل، وزیر داخله ایالت مین اخیرا نام ترامپ را از برگه‌های رای‌گیری در انتخابات داخلی این ایالت حذف کرد. پیش از آن ایالت کلرادو نیز نام ترامپ را از برگه‌های رای حذف کرده بود.دیوان عالی آمریکا جمعه اعلام کرد که درباره حذف نام ترامپ یا بازگرداندن نام وی به برگه‌های رای تصمیم‌گیری خواهد کرد. این دادگاه هشتم فوریه (۱۹ بهمن ماه) جلسه‌ای در این مورد تشکیل خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار